oranžová kontrolka
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
oranžová kontrolka
Ahoj, kdo poradí s problémem ,když svíti kontrolka oranžová. Dala jsem vyměnit už svíčky,káble, zap.kostku a na PC ukazuje stále problém zapalování. Ujedu tak 250 km a znovu začne svítit. Už nevím co by tomu mohlo ještě být. Poradí někdo? Dík
- Reklama
Re: oranžová kontrolka
A neni pri jazde žiadny problém? Necuká, nežere privela, dobre štartuje, alebo niečo podobné? funguje správne, alebo nerobý nič nezvyčajné?
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Ozaj ahoj Julia , výtam ta na fore . Čo máš za afto? skade si?
Zdar, díky za odpověď. Zdá se mi jako kdyby trochu cukl motor, ale výkon se nezhorší a spotřebu jsem ještě nestihla zkontrolovat. Už nevím a v servise je taky už bezradný. Stále to ukazuje na problém v zapalování. Dík za přivítání, jsem z okresu Blansko . Mám AVEO
A skúšala si ho trochu prevertat? myslím tým ho trochu potčit do vyšších otáčkach. Myslím, že sa to tu už riešilo, skús pohladat vo vlákne Aveo motory.
pokud svítí check tak to na diagnostice musí technik poznat ta kontrolka je závada motoru a závadu zjistí a měl by jí co nejrychleji odstranit něž se motor poškodí,Blansko????dneska jsem přes něho jel
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ladinku ale PC vypíše len napr. porucha zapalovania a nič viac, ostatné je na mechanikovi a ked jej už všetko pomenili
myslím, že jsem to provětrala dostatešně, byla jsem na Slovensku až v Levicích. Pred jízdou to svítilo, tak to vymazal a jela jsem. Zastávka v Bratislavě u dcerky a pokračování do Levic. Začalo to svítit. V Leviciach to vymazal a pokračovala jsem domů do Brna. Samozřejmě dnes to zase začalo svítit. Zítra zase pojedu mazat . Asi budu muset jet přímo do aut. servisu Na Veslářskou do Brna. Může to být i palivovým filtrem, nebo tým kroužkem? Nebo nedobitá baterie?
Naposledy upravil(a) julia dne ned dub 03, 2011 21:15, celkem upraveno 1 x.
Renocar nebo BS auto to spravoval?v Brně
Edmund Burke
Edmund Burke
Stále mazat to nemá význam, to treba vyriešit. Tažko sa ale niečo rieši, ked sa závada neprejavuje.
tam jsem nebyla zatím, dělá mi to v Blansku. ale stejně Vám děkuji za psaníladinek píše:Renocar nebo BS auto to spravoval?v Brně
Naposledy upravil(a) julia dne ned dub 03, 2011 21:20, celkem upraveno 1 x.
no tak se v... na Blansko a zajeď do BS auto tam je to v pohodě jiná rada neexistuje,sama to nespravíš a v Blansku taky asi nee http://chevrolet.bsauto.cz/
Edmund Burke
Edmund Burke
já vím je to blbé co píši ale stalo se mě to také,co tankuješ a hlavně kde palivo??Já loni nabral plnou nádrž na ONO benzince a začal mě cca po 2dnech cukat motor a rozsvítila se oranžová kontrolka,moje máma má Sparka a nabral jsem už nevím na které benzínce plnou nádrž a měli tam namíchanou vodu,museli mě odtáhnout,vypustit benzín,nalejt tam sajrajt aby to vyčistili.Můj názor je benzín
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
zdar, neberu u jedné benzinky, střídám to18lukin18 píše:já vím je to blbé co píši ale stalo se mě to také,co tankuješ a hlavně kde palivo??Já loni nabral plnou nádrž na ONO benzince a začal mě cca po 2dnech cukat motor a rozsvítila se oranžová kontrolka,moje máma má Sparka a nabral jsem už nevím na které benzínce plnou nádrž a měli tam namíchanou vodu,museli mě odtáhnout,vypustit benzín,nalejt tam sajrajt aby to vyčistili.Můj názor je benzín
tak mě napadá jediná možnost,jestli není chyba přímo v řídící jednotce,i to je možné,jinak vítej tu také
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg