![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Jůůůů,to chci taky.HusarJan píše:Ja som rozmýšlal aj nad tým ,že kúpit té Polské a prehodil by som len sklá a potom by som tam dal aj té krúžky orginal z BMVEšte som sa stretol z Cinskou hmlovkou na feldu neviem že niečo také mohli vobec predávat
vobec sa nedala nastavit a tá činska H3 bez označenia výrobcu svietila iba pol minúty
Toz ja si nevsim ze by bylo zlute jedine ze tak dlouho stalo zezloutlo ale porad svitilo lip zez to stare origoPetr S. píše:Tak za prvé,Hanzy to světlo z polska je celé žluté a vyčištění skla nepomohlo. Koupil jsem 2 rozbitá světla origo,měli ulomené držáky a vysklil je. Pak jsem provedl drobnou úpravu,uvidíte u Palikxe v sobotu,nebo až na srazu a celé to zase zasklil zpět. Jenže ouha,polské sklo má jinak kolíčky na zackvanutí,než originál.Malá úprava avše tam páslo. Ty Conpet,drafel mi nabízel světlo za 3200 včetně motorku.
Nene,to sklo a to nechápu jak,zežloutlo zevnitř. Bylo to vidět jen na sluníčku.Hanzy píše:Toz ja si nevsim ze by bylo zlute jedine ze tak dlouho stalo zezloutlo ale porad svitilo lip zez to stare origoPetr S. píše:Tak za prvé,Hanzy to světlo z polska je celé žluté a vyčištění skla nepomohlo. Koupil jsem 2 rozbitá světla origo,měli ulomené držáky a vysklil je. Pak jsem provedl drobnou úpravu,uvidíte u Palikxe v sobotu,nebo až na srazu a celé to zase zasklil zpět. Jenže ouha,polské sklo má jinak kolíčky na zackvanutí,než originál.Malá úprava avše tam páslo. Ty Conpet,drafel mi nabízel světlo za 3200 včetně motorku.
a taky jestli to nebylo tim jak je ti sulini co to strikali tak smirkem ojeli i skla svetel vocasove!
Nebo jeste jedna vec ty vlastne hulis jestli nezezloutlo od nikotinu![]()
![]()
Netuším co to bylo,ale obě čočky byli pěkně zasraté. Po vyčištění to svítí o 100% líp! A hlavně konečně vinikaj xenony.Hanzy píše:Dyt rikam bylo to hulenim z kabiny autaNe vis co je mozne ze se to dostalo neco pres diry co byly po xenonech taky mozne...
Mám zatial ,len jednoPetr S. píše:Jůůůů,to chci taky.HusarJan píše:Ja som rozmýšlal aj nad tým ,že kúpit té Polské a prehodil by som len sklá a potom by som tam dal aj té krúžky orginal z BMVEšte som sa stretol z Cinskou hmlovkou na feldu neviem že niečo také mohli vobec predávat
vobec sa nedala nastavit a tá činska H3 bez označenia výrobcu svietila iba pol minúty
![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |