Svítí mi check
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
teda, ne ze bych obcas brzda/plyn nejel, ale v zime mi to nejak nedela radost, ponevadz mi to prijde o-pres-drzku-styl.V.Brousek píše:Jakube nejezdi sytém brzda,plyn a budeš i v zimě jezdit za 6,5 po městě.Ale já vím,když je člověk mladý ,tak je vše o něčem jiném.To víš také jsem dříve nejezdil jinak.
U mne je to dany tim, ze mam spoustu kratkych prejezdu a vlastne jedu furt studeny motor (ten mne ani nenapadne tocit do stylu brzda/plyn). To je do skoly (4km) do prace (3km) do skoly (3km) nejaky obihani - nakupy, urady, ... (4km) domu (4km) (eventuelne se tam prida ostatni (4km) - ale vzdycky prejedu.
Ja bych to snad i chodil pesky, ale vetsinou je to 5minut po dvanacty, takze auto je fakt nutnost. Po kazdym prejezdu auto stihne uplne vychladnout ...
Ale abych byl poctivej, uz jsem premyslel nad tim, ze cit v me prave noze ma taky neblahy vliv na vysledky spotreby
No tak:Robert píše:Moje cestovni rychlost po meste je tak 80-90 km/h a kdyz svizneji, tak klido 120 km/h a to uz pani podnikatele f Koktafkach f tédéíčku pekne cuci jak bacily do lekarny...
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
bobe, bobe, tohle jsem prehlidl a to na me rozhodne dojem nedela. Ne, ze bych obcas nejel nad limit, ale jako psychologicke maximum ve meste vnimam +20 (prehledny usek a omlouvam si to tim, ze diky zkresleni to bude nejaky 65). Navic to je vec, kterou tady ted rikam, ale pysnej na ni rozhodne nejsem - z toho tvyho mi to nejak moc nevyplyva.Robert píše:Moje cestovni rychlost po meste je tak 80-90 km/h a kdyz svizneji, tak klido 120 km/h a to uz pani podnikatele f Koktafkach f tédéíčku pekne cuci jak bacily do lekarny...
Ukazovat mi nekdo ve meste 120 tak budu taky "cucet jak bacil do lekarny", ale rozhodne to nebude obdiv ani respekt ...
asi tak, a opet musim dodat jen to, ze jsem rad, ze Brno je daleko a bob stale (doufam) bojuje s penezi na benzinkarstn píše:Pokud jenom ty tak je to OKRobert píše:Dyt je to jedno...hubu si preci rozbiju ja, no ne?
tech 120 ve meste je dle meho proste daleko pres caru a uprimne si dost dobre nedovedu predstavit usek, kde bych sel misto predepsanych 50 na 120. Jak rikam, obecne (asi kazdy) jezdi +/- 10 (coz je ostatne v realu +/- 6), ale jet 120 na povolene 50tce je fakt sila.karstn píše:Ale jinak souhlasim z Jakubem 120 po městě tak max. na přehledné 4proudovce a musim hodně spěchat
V liberci mame nekolik useku uvolnenych na 70, jakkoli je osobne povazuji za ne zrovna bezpecne a ostatne malokdo tento limit vyuzije nebo prekroci, na druhou stranu na rovnych usecich, bez prechodu a obytne zastavby je casto pomerne nesmyslne prave zminenych padesat, jakkoli by to zvolneni o 10/20 sneslo.