Imobilizér
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Imobilizér
Při pokusu o nastartování Drakouše (Nexie1,5) mi chcípnul.Elektrika funguje,jen kontrolka imobilizéru nebliká a ani nesvítí, nejde čerpadlo benzínu a startér se neroztočí. Poraďte co by s tím mohlo být. JanaS
- Reklama
Imobilizér
Netušíte někdo, kde by mohla být umístěná řídící jednotka imobilizéruv Nexii 1,5 a případně, jak ji odpojit? Jediný co jsem o imu zjistila je z nápis na čipu AUTOWATCH. Nic jiného nevím.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Některé imobilizéry (třeba ten můj) odpojují palivové čerpadlo.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- seky
- Kontaktovat uživatele:
RJ hladaj za pristrojovkou alebo podla kablov veducich od zasuvky kam vkladas kluc imobilizera.Pravdepodobne je to 2 okruhovy imob,ked netoci starter a cerpadlo.Skus pozriet kable veduce od RJ k poistkam,tam je väcsinou preruseny obvod cerpadla a mali by ist kable aj k starteru.Treba ich odpojit a spojit ako boli povodne
Re: Imobilizér
Autowatch existuje ve dvou variantách. Ta starší má uvnitř 2? baterie. Pokud jsou vybité, je potřeba je vyměnit. Novější verze byla už bez nich.JanaS píše:Netušíte někdo, kde by mohla být umístěná řídící jednotka imobilizéruv Nexii 1,5 a případně, jak ji odpojit? Jediný co jsem o imu zjistila je z nápis na čipu AUTOWATCH. Nic jiného nevím.
V autě nám to taky zlobilo a stačilo sirkou za palubkou zablokovat relátko, aby nevypínalo. Sice byl imobilizér mimo provoz, ale dalo se jezdit.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
ahoj ako si si poradil stym imobilizerom??? ja mam podobny problem nevies ako ho odpijit?
ja mam ten osty problem nevies mi poradit???
Zdravím mám stejný problém nejde mi proud na benzínové čerpadlo,
zřejmě problém s imobilizérem, motor točí a nenaskočí protože nejde čerpadlo, čerpadlo vyzkoušeno a je funkční, nejde k němu proud.
Nevím jak vyřadit imobilizér, je to nexie rv.96 1.5 8V 57kw prosím poraďte.
zřejmě problém s imobilizérem, motor točí a nenaskočí protože nejde čerpadlo, čerpadlo vyzkoušeno a je funkční, nejde k němu proud.
Nevím jak vyřadit imobilizér, je to nexie rv.96 1.5 8V 57kw prosím poraďte.
Ja som to robil takto:nasiel som jednotku imobilizeru a vsetky kable co z neho vychadzali.Imobilizer prerusuje obvody (napr zapalovanie,pal.cerpadlo...)takze som spojil kable rovnakej farby pripadne znacenia,odpojil od napajania a hotovo,auto uz startovalo bez problemov.Nejak takto to vyzeralo:
poistky,rele a pod okolo cerpadla mas v poriadku?
poistky,rele a pod okolo cerpadla mas v poriadku?
Kvety a bonboniery nepijem
Ja som mal ten istý problém. Elektrikár chcel za demontáž 100eur, tak som to spravil sám a bolo to za 40 min hotové. Pri štartéry boli odpojené asi dva káble a tak isto pri poistkách. Imob. bol umiestnený pod volantom a ak pôjdeš po kábloch tak nájdeš ktoré káble máš spojiť, a kde je prívod elektriny do imob....funguje to asi tak, že bez imobilizéra ti odpojí privod elektriny do čerpadla, a to aj pri poistkách.....skús ja to mám bez problémov už dobrého pol roka.....