loziska
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
no tak som tam volal predne kus 1214 a zadne 256+188sk bez dphAndy píše:jedina rada aku ti viem dat je skus zavolat na
tc: 0915 756 327 je to HERMES trade BRATISLAVA
maju tam skoro vsetko na daewoo a myslim ze aj ceny su vcelku rozumne...
Ak by si tam volat daj vediet ako a co si zistil
a volal som este u nas v kezmarku tak predne 920sk kus a zadne720sada
s dph ,trosku tie deny su dive
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
5000 litru ? To tam davaji ten naboj i s fungl novym mercedesem ? )goror píše:no este som volal do kosic ...elit...a tam maju predne za 1500sk
a zadne ze cely naboj za 5000litrikov to je uz uplne na hovno s tymi cenami a inac sa mi nezda ze treba do zadu kupit cely naboj
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
no asi su dost predrazenyPetrCBR píše:5000 litru ? To tam davaji ten naboj i s fungl novym mercedesem ? )goror píše:no este som volal do kosic ...elit...a tam maju predne za 1500sk
a zadne ze cely naboj za 5000litrikov to je uz uplne na hovno s tymi cenami a inac sa mi nezda ze treba do zadu kupit cely naboj
no bol to kezmarok a tam predne stoja 1ks 920 sk s dph a su to originalyAnonymous píše:Takze, Daewoo Piestany: predne 1445/ks, zadne vonkajsie 224, vnutorne 303 vsetko s dph. Inak by ma zaujimalo ako moze v KE ci kde to bolo stat predne 7 stoviek, ked v PN je udajne centralny velkosklad pre celu SR? Alebo je to nejaka nahrada? A ozaj, som bez ABS
a zadne musim davat cely naboj 5000litrov jeden