Hanzy píše:To jen Nubira pise co vse ma v okoli,on casto pise uplne o necem jinem nez je rec je to s nim slozite s klucikem ja se bavil o autech ktere vlastnim a ne co ma cela rodina a dedina v okolichrudoš píše:Tak hele, jdeme machrovat! Ja osobne jezdim:
jeden sluzebni Fusion (1,4, 2 zdechle kone), druhy sluzebni Fusion (taky 1,4, asi 3 zdechle kone), sluzebni focus ( ale na nej jsem pry jeste maly a nechcou mi ho pujcovat), koukam na tchynin Superb a jezdim vzadu, takze si ho pocitam jen za pulku, tchan ma Dodge Durango aj Dodge Caravan, Lincoln Town Car 85 rok asi (ale na plyn), vsechno jsem to ridil, pak jeste pichle kolo na balkone a vcera okolo me projelo zase nove bumblebee Camaro, to si pocitam za ctvrtku a tot vse! Doufam, ze ted na machrovani cim kdo jezdi vedu!
Benzin vs. diesel :)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Benzin vs. diesel :)
Carthell Prg
- Reklama
ale toz kluci, je dulezite si nekdy i oddechnout a probrat, co doma, no ne?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
A naco vam je chlapy tolko aut? Je sice pravda ze by som zobral take cierne Camaro na pohranie sa, ale moc casto by to asi nebolo...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Dimco Nubira 97
ja píšem len jak začal chrudoš, na čom sa vozíme nie čo vlastníme. Lebo to by som vám nikdy nič nenapísal. Všetko doma píšeme na mamu kedže má najlacnejšiu poistku takže nikdy žiadne auto na seba písať nebudem toť vše... a to že Epica je fotrovcov a vozím sa na 95% na nej len ja za to nemôžem ... takže chlopi pssst
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Mimo temu, ale neviem či by som koli poistke písal všetko na mamu. Dnes Ti vačšina poistovákov spraví poistku aku chceš. Ak sa Ti nepáči cena ideš inde. Niekto to možno berie z tej strany že aké ma tá ktorá poistovna doplnkové služby. Z vlastnej skusenosti ale viem že realita je ale uplne iná.
Škoda Roomster TSI
- Dimco Nubira 97
Ja z vlastnej skúsenosti viem že poisťovne mám len dve dobré a jednu havarijnú, inkam by som nikdy nešiel. Brat si tak dal AXU a keď si dal meniť rozbité sklo čakal na peniaze 2.5 mesiaca. Ja keď som mal nehodu na havarijnú allianz tak behom týždňa na krycí list všetko bolo vybavené a to bola škoda nejakých 75 000 SK (vtedy boli koruny). A v týchto poiťovnách ktoré mám overené mám vždy lepšiu poistku keď je to písané na mamu tak to tak robím každá koruna/euro je dobré keď je ušetrené
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Tak ja mam teda pojistku na sebe, moje prvni pojistene auto a jeste jsem mlady zobak a cena se nijak od niceho nelisi, sazba je jen jedna podle auta To vis, musis vedet, kam zajit
- Dimco Nubira 97
Tak hlavne je to asi iné v čechách a na Slovensku
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
zdravim měl bych dotaz na vás nazor ohledne
diesel vs benzin ale u ORLANDA.
najedme cca 15tis km rocne. spis mesto nez dalky.
nekdo my rika ze benzin a nekdo ze diesel.
diesel vs benzin ale u ORLANDA.
najedme cca 15tis km rocne. spis mesto nez dalky.
nekdo my rika ze benzin a nekdo ze diesel.
No tak ma to viac stranok. Orlando benzin bude mat vysoku spotrebu lebo je to uz dost velke auto, ale zase ked jazdis vacsinou mesto, tak diesel sa bude viac trapit... Zase diesel je vykonnejsi ako benzin (tie ktore su v ponuke-aby Chrudos s Hanzym nepindali ) a benzin je zase o nieco tichsi...
Ja osobne by som Orlando bral urcite v diesely (163 konov, automat)...
Kjub píše:No tak ma to viac stranok. Orlando benzin bude mat vysoku spotrebu lebo je to uz dost velke auto, ale zase ked jazdis vacsinou mesto, tak diesel sa bude viac trapit... Zase diesel je vykonnejsi ako benzin (tie ktore su v ponuke-aby Chrudos s Hanzym nepindali ) a benzin je zase o nieco tichsi...
automat urco ne. jinak ohledně vykonu. tak na dalnicich se nekdy projedu rychle s autem . ale jinak vetsinou 120km rychlost aby to tolik nezralo.
takze vykon a rychlost me nak nevadi. kdyz ted mam 55kw benzin
To záleží hlavně na způsobu využití, nafta a hlavně ta současná s DPF je na dlouhý cesty a krátký městský cesty ji vyloženě neprospívaj, no a při 15t km a způsobu užívání který jsi zde naznačil, bych asi do nafty nešel
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No ale chcel by som vidiet aku ma spotrebu taka 1.8 Orlando benzin. To bude zrat jak dive.
- Scorpion.11
Tak schválně u které pojišťovny jsichrudoš píše:Tak ja mam teda pojistku na sebe, moje prvni pojistene auto a jeste jsem mlady zobak a cena se nijak od niceho nelisi, sazba je jen jedna podle auta To vis, musis vedet, kam zajit
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Povinne ruceni u ČPP a havarijni u AXA, cele je to udelane pres Allrisk, takze je tam toho dost pribalene (nahradni auto, pravni ochrana atd). Ovsem jak to bude fungovat, az budu neco potrebovat, netusim A doufam, ze to ani nebudu potrebovat Pokud mi nebudou pojistku nikdy vyplacet, jsou to jedine vyhozene penize, u kterych me to vubec ale vubec nestve