Jo neni zac Rustina je me hobbyIvan píše:Jo, Akri, ten nárazník má jisté části z Lanosu, díky.
Jinak moje "rudá" už dlouho "rudá" nebude. Chystám překvapení. Víc zatím neprozradím, ale bude to ještě letos
Prekvapeni Lakyrnicke?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ale,ale,jestli to nebude menici perleť,tak to bude prd..Ivan píše:Jo, Akri, ten nárazník má jisté části z Lanosu, díky.
Jinak moje "rudá" už dlouho "rudá" nebude. Chystám překvapení. Víc zatím neprozradím, ale bude to ještě letos
nemusis mat vycitky svedomia. ja mam kamarata, co je fanatik do pocitacov a v priebehu 5-6 rokov do toho napchal 450 tis sk !!!Ivan píše:Tisíceré díky, Akri.
No, kdybych peníze strkal do kasičky, tak tam sice bude o 100.000 Kč víc, ale nebudou takové zážitky. Je v tom jistá míra exhibicionismu a jistého sebeuspokojení. Však určitě víte, co myslím. Někdo se seberealizuje na fotbale, někdo leze po skalách a já "tuním" auto... I když vím, že z ekonomického hlediska je to totální blbost...
A to překvapení: nechte se překvapit bude lakýrnické...
Jo, já stavím barákIvan píše:
No, kdybych peníze strkal do kasičky, tak tam sice bude o 100.000 Kč víc, ale nebudou takové zážitky. Je v tom jistá míra exhibicionismu a jistého sebeuspokojení. Však určitě víte, co myslím. Někdo se seberealizuje na fotbale, někdo leze po skalách a já "tuním" auto... I když vím, že z ekonomického hlediska je to totální blbost...
Lakyrnicke ale u konkurenceIvan píše:Tisíceré díky, Akri.
A to překvapení: nechte se překvapit bude lakýrnické...
Habron píše:Jo, já stavím barákIvan píše:
Někteří studenti stále jenom nestudují, ale snaží se i vydělávat...Akri píše: Lakyrnicke ale u konkurence
No na studenta uz tam mas nastrkano dost Neprodavas neco pred skolou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |