chromove kritky hmloviek na cruza
Moderátor: Blue Lanos
Re: chromove kritky hmloviek na cruza
dakujem za rady Iacobusovi budem sa snažit si ten učet PayPal založit dufam ze mi to pojde a za ten učet sa neplatia volake poplatky mesacne banke???? pak sa zaregistrovat na Ebay
- Reklama
Ešte ti odpoviem. Naposledy. Lebo to do tejto témy nepatrí a admin nech to potom zmaže. Ako KUPUJÚCI poplatky na PayPal neplatíš žiadne!!! Platíš iba za tovar a za poštovné. Poplatky ti strhne ebay resp. PayPal iba ak by si bol ty PREDÁVAJÚCI, čiže niečo predáš a oni si z toho nejaké percento nechajú. Kapišto?
HOWGH!!!
HOWGH!!!
ok dakujem:)
Ok, tak ked si nieco budem objednavat davam vediet.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Dimco Nubira 97
Ne ne neni treba nič mazať je to rada dobrá rada a krátkodobý OT takže my sme vstriecny aj keď sme neni admini Tý na to nemajú vôbec čas chlapec moj
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
- petrisek.pistolik
Zdravím všechny, tak jsem si přes Ebay.cz objednal tyto rámečky z Hong Kongu a do 8 dnů jsem je měl na poště a cena 477,-Kč. Pak už je stačilo jen nalepit a je to. Ale úplně přesně tam nesedí, resp. jakmile se to dá trochu "blbě", tak jak se to přilepí tak se pak s tím nehne a tak trošku ty postraní lišty nedrží na tom plastu, ale je to tak, že to vidím já a kdokoliv jiný půjde okolo tak si toho třeba ani nevšimne, ale uvidím co to udělá přes zimu a pak bych třeba zkusil zespod navrtat slabým vrtáčkem a přišroubovat to k tomu plastu samořezkama tak aby to nebylo vidět. Uvidíme? Tak mějte se všichni.
Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Tak já se taky přiznám, objednal jsem je taky, ale asi je dostanu až na vánoce . Ještě chci to křidýlko na kufr, ale aby bylo v barvě, tak jak to kupoval Franta.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ty krytky vypadají moc dobře. To je asi jen plast poražený chromovou barvou, že jo? Vypadá to, že se to nezačne loupat?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- petrisek.pistolik
Ano jsou plastové a pochromované a doufejme, že snad něco vydrží a kdyby ne, tak za tu cenu to není tak bolestivé a sundám je a plast pod nimi vyčistím a je to, takže uvidím ale budu rád když vydrží a chrom se neodloupne.
Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Vyzeraju tak jak tie co som mal predtym, len bez tych bocnych pasikov... A musel som ich dat dole, lebo to zflakatelo tak dozelena, akokeby sa zosuchal ten chrom povrch. Vyzeralo to ako plesen na chlebe.
Bolo by dobre to nalakovat nejakym kvalitnym lakom
orig GM z Ebay Kjub je má taky:-)
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tie zatial drzia...uvidime po zime...
Jeste aby ne, kdyz jsou origo. ty neslezou.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
To zelený je měděnka a může slézt i z origo dílu, mě to už slezlo z origo GM.Kjub píše:Vyzeraju tak jak tie co som mal predtym, len bez tych bocnych pasikov... A musel som ich dat dole, lebo to zflakatelo tak dozelena, akokeby sa zosuchal ten chrom povrch. Vyzeralo to ako plesen na chlebe.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]