Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hele ubozaka si nech pro nekoho jineho ja se uz tady podepsal a nemam s tim nejmensi problem ale jak je videt a sam si to ted potvrdil nema smysl s tebou komunikovat!AUTOCENTRUM HULVÁKY píše:Pravda může mít různé úhly pohledu, ale skutečnost je ta, že nemá smysl odpovídat na nesmyslné osočování jednoho lháře.
Pokud je to pravda, tak se pod svá tvrzení podepiš a zmiňuj konkrétní jména.
Pokud to není jasné zdejším čtenářům, tak mi rozhodně ano. Je velmi snadné někoho urážet a osočovat nepravdivými informacemi, ale toto je chování naprostého ubožáka a s tímto já skutečně dále komunikovat nehodlám.
Tímto končím nejen se zmíněným ubožákem, ale i tímto fórem...
myslím že je to celkem jasný netosuja píše:jasně, ale mám havarijní pojistku, tak bych byl celkem debil, kdybych si to někde nechal zpravit a nenechal si to zaplatit pojišťovnou, navíc podle knihy jízd a podle toho, kdy jsem kde byl jde snadno poznat, že to auto ani jeden den nestálo v servise, teda až doteď, když byl spálený kat.
že se auta běžně spravujou vím, v kii v hrabové kdysi rozbili na autě celý předek, zpravili to a nechali nastříkat a ten lakýrník to nastříkal líp, než byl zbytek auta, tak pak celý zbytek auta museli leštit, aby to nešlo poznat.to už je pár let zpátky, kdo pamatuje, tak ví, že kie měly od novoty celkem slušný pomeranč.
Něco jiného je ale přístup, kdyby řekl, že se něco stalo, a že to opravili a že teda když ten nárazník je blbě spasovaný a nebo nastříkaný, tak že to předělají, tak bych to skousl. ale že začal hned vyskakovat jak čertík z krabičky, to mě dožralo.
AUTOCENTRUM HULVÁKY píše:Pravda může mít různé úhly pohledu, ale skutečnost je ta, že nemá smysl odpovídat na nesmyslné osočování jednoho lháře.
Pokud je to pravda, tak se pod svá tvrzení podepiš a zmiňuj konkrétní jména.
Pokud to není jasné zdejším čtenářům, tak mi rozhodně ano. Je velmi snadné někoho urážet a osočovat nepravdivými informacemi, ale toto je chování naprostého ubožáka a s tímto já skutečně dále komunikovat nehodlám.
Tímto končím nejen se zmíněným ubožákem, ale i tímto fórem...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |