zvuk asi prevodovky
Moderátor: Blue Lanos
zvuk asi prevodovky
zdravim vas mam problem mam tico a vymenil som uz na nom asi vsetko co sa da teraz naposledy som menil motor s prevodovkou...zo zaciatku nic ale asi po 2000 km sa mi objavil zvuk taky vrzgajuci....ako keby ticka z kovu okolo nej nejaky kruzok co sa toci a nieje dobre mazany tak zadrhava-to je len opis toho zvuku ..no a ked zodsliapnem spojku prestane to robi len pri studenom starte po ohriati to nerobi...borci co mi menili motor menili aj olej do prevodovky dali tam 2 litre Castrol EP 80W-90 no teda na papieri je to napisane...co myslite ako mam postupovat asi v prvom radem mrknut ci tam je dost oleja ???
A este dotaz robi to len pri volnobehu pri zabere nic...Menil som aj klinovi....rozvodi su neni este vymenene...
A este dotaz robi to len pri volnobehu pri zabere nic...Menil som aj klinovi....rozvodi su neni este vymenene...
- Reklama
Re: zvuk asi prevodovky
Mám podozrenie na spojku, jej ložisko.
MariánH
MariánH
peko007 píše:zdravim vas mam problem mam tico a vymenil som uz na nom asi vsetko co sa da teraz naposledy som menil motor s prevodovkou...zo zaciatku nic ale asi po 2000 km sa mi objavil zvuk taky vrzgajuci....ako keby ticka z kovu okolo nej nejaky kruzok co sa toci a nieje dobre mazany tak zadrhava-to je len opis toho zvuku ..no a ked zodsliapnem spojku prestane to robi len pri studenom starte po ohriati to nerobi...borci co mi menili motor menili aj olej do prevodovky dali tam 2 litre Castrol EP 80W-90 no teda na papieri je to napisane...co myslite ako mam postupovat asi v prvom radem mrknut ci tam je dost oleja ???
no kupil som spojkovu sadu nakoniec a dam to vymenit o konci dam vediet ale pre istotu som kupil aj prevodovkove lozisko ...
no vymena spojkovej sady a zvuk stale nemizne takze ma caka vymena celej prevodovky...krasne robim len na auto hehe
Veľa štastia. A plnú kapsu prajem!
peko007 píše:no vymena spojkovej sady a zvuk stale nemizne takze ma caka vymena celej prevodovky...krasne robim len na auto hehe
- tulen
- Kontaktovat uživatele:
údajne by to malo byť vypínacie ložisko spojky, mne to tiež robilo zo začiatku len pri studenom motore ale teraz mi to robí aj za jazdy a po zošliapnutí spojky to prestane. Ako komplikované je to vymeniť ? resp. demontáž prevodovky
no lozisko spojky mi menili teda celu aj lamelu a tanier a nic sa nezmenilo a demontaz prevodovky ma bude stat 2000kc bez dph v Brne...prevodovku som zohnal za 20€...dufam ze bude pojazdna
No opat sa vraciam po dlhsom case s tym zvukom cez leto jesen pohoda ale pri tychto mrazoch sa to zas vratilo a ked zoslapnem spojku prestane nechapem nova lamela lozisko prit tanier vymenena prevodovka a stale ten zvuk nemate napad ze???
Lamela nova nebo repas?
Kolegovi s RX8 to delalo neco podobneho. Pak jsme byli zmerit vykon na brzde a zpatky se jelo na lane. Repasovane oblozeni se rozpadlo
Kolegovi s RX8 to delalo neco podobneho. Pak jsme byli zmerit vykon na brzde a zpatky se jelo na lane. Repasovane oblozeni se rozpadlo
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
lozisko v klikovce.
problem je ze si nejsem jistej jestli ho tam tico ma.uz si to nepamatuju.
problem je ze si nejsem jistej jestli ho tam tico ma.uz si to nepamatuju.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil