Víko zadního kufru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Víko zadního kufru
Klíče dostaneš dva.
A nechápu otázku proč se ptáš na to jestli se zobrazuje aktual. rychlost na displeji mezi budíky, máš předse tachometr v budíku.
Odpověď nezobrazuje.
A nechápu otázku proč se ptáš na to jestli se zobrazuje aktual. rychlost na displeji mezi budíky, máš předse tachometr v budíku.
Odpověď nezobrazuje.
Carthell Prg
- Reklama
-
Chcem sa spýtať, ak dostanem dva kľúče s možnosťou ďiaľkového otvárania kufra, je problém mať jeden kľúč v zapaľovaní a druhý niekde po ruke pre prípadne otvorenie kufra pokiaľ mi nefunguje ten spínač?
Mám za to, že u Cruze pokud je klíč v zapalování, nefunguje otevírání kufru dálkovým ovladačem.
Aveo sedan 1.2, 16v, 62kw/84k
To spíš stojí za to si nechat dodělat tlačítko do vnutra auta než nosit dva klíče.
Carthell Prg
Omlouvám se, že jsem sem vnesl špatnou citaci. Jen se mi nezdálo, že auto za ceníkových 451 tisíc nemá v pořádku takovou základní věc, jako je otevírání kufru.
...a ta myšlenka s doděláním dodatečného otevírání na palubovce je dobrý nápad...
...a ta myšlenka s doděláním dodatečného otevírání na palubovce je dobrý nápad...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
- Dimco Nubira 97
Pozri to auto s tou cenou je až moc dobré. Predstav si že Octavia za podstatne väčšie peniaze a 2.0 TDI bola tak poruchová že tieto detaily na Crzovi sú maličkosť a to doslovne. Octaviam praskali hlavy motorov kompresor klimatizácie je asi najkazovejšia záležitosť a to je položka takmer 2000€ i keď repas zoženieš za 700. ďalej sa tam kazil aj kopec takých vecí ako bol maxidot (palubný počítač) spínače všetkého druhu. Napríklad na Cruzovi bol a je problém s konektormi airbagov a občas to vyhodí chybu ale ani Octavia v tomto nezaostávala a veľmi často sa tam kazil konektor na vyhrievanie sedačky alebo komplet celá špirála. A čo takto VW Passat ? to je tak kazové auto že by som to nechcel ani azdarmo. Jedného máme aj vo firme a to je sodomagomora. Každé auto bude mať nejaké vady a každý môže byť len a len rád že sa kazí len takáto prkotina ako je spínač na otváranie kufra. Ano je to otravné a nepríjemné ako každá závada ale je to nič detail ktorý sa proste nepodaril. Lepšie ako by sa kazilo niečo moc dôležité napr motor a turbo.... treba to brať optimisticky
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Presne tak, navic jsou to vsechno zavady, ktere nijak neomezuji provoz auta - s kontrolkou airbagu se jezdit da (btw ted je svolavacka, takze je po problemu) a kufr si taky otevres, tohle me teda nijak netrapi, je to v klidku. Navic krome jedne spojky tu nikdo nic necaloval ze sveho, taky nutno zaklepat, ale vse se vyresilo v ramci zaruky, neni duvod pochybovat o kvalite Cruze
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Scorpion.11
O kvalitě Cruze se pochybovat nemusí , ale na novém autě stále řešit dle tebe takové "zavady, ktere nijak neomezuji provoz auta" by mě osobně sralo a dost i obtěžovalo stále něco řešit a jezdit do servisu, jinak bohatě stačí jednou za rok na servisku a né čekat kde a co přestane zas fungovat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Dimco Nubira 97
To máš pravdu ale háčik je v tom že dneska sú autá nadupané elektronikou a tá sa kazí. A keď sa nepokazí tá tak preistotu sa pokazí niečo iné a ver mi fakt viem čo hovorím je jedno akú značku kúpiš tak či tak sa tam niečo pokazí alebo bude kaziť. Ostáva len veriť že pri Cruzovi sú to tieto tri vady a žiadne iné ! A že po tom čo prídu na to ako ich odstrániť a odstránia ich už to bude len med lízať
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Je pravda že autošlape jako hodinky a jedíne co jsem měnil je to tlačítko kufru.
Vo firmě mám VW a 2x mi odyšlo vyhřívaní sedaček, ve Fordu mi zase často odchází zapínaní mlhovek,
A v Oplu mi zaze čsto praskalí žárovky v celém autě, myslím že každé má něco Cruze nevynímajíc.
Vo firmě mám VW a 2x mi odyšlo vyhřívaní sedaček, ve Fordu mi zase často odchází zapínaní mlhovek,
A v Oplu mi zaze čsto praskalí žárovky v celém autě, myslím že každé má něco Cruze nevynímajíc.
Carthell Prg
tak v piatok mi volali z MAHu a vcera mi vymenili ten zamok na kufri , vraj sa to "stava" ale ze uz davaju novsiu verziu tych spinacov a malo by to vydrzat. tak uvidime kolko
Cruze 1.6 16v LS+ silver
Tak se taky hlásím do klubu nefunkčního spínače kufru... Vydržel nám rok a kousek.
Ako sa kazi ten spinac? Mne neslo pred cca 2 tyzdnami 2 dni otvorit kufor manualne. Myslel som, ze to definitivne odislo ale nic som nerobil a uz to funguje.
Kazdopadne je dobre ked tam davaju novu verziu.
Kazdopadne je dobre ked tam davaju novu verziu.
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
Me se to jeste nestalo, ale doufam, ze ho budou menit vsem preventivne, ja ho totiz moc nepouzivam a bojim se, ze mi odejde dva tri tydny po zaruce, pak uz mi nikdo nic nevymeni
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Inak to je celkom "tragedia", ked sa musi clovek v takom aute ako je Cruze bat otvorit kufor... Chevrolet by mal toto raz a navzdy vyriesit...sa mi to zda celkom trapne, ze nam sposobuju take haluze a debilnym spinacom...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ