LACETTI 1.6 SW - spotřeba benzínu
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Re: LACETTI 1.6 SW - spotřeba benzínu
Tak jsem dnes mluvil s šeftechnikem o te spotřebě a říkal, že se mám stavit, že tam vymaže nějaké hodnoty a uvidíme jak to bude vypadat potom. Prý je to otázka chvilky, tak to zkusím co nejdříve. Pak dám vědět.
- Reklama
Mám 1.6 hatchback, ale žere mi to stejně. Nejmenší spotřeba byla na holandských dálnicích, kde je max.120 km/hod, a to 8,3 l/100 km. V Praze se pod 10 nedostanu, venku tak okolo 9 litrů. Jak může někdo mít 7,72 nechápu. Jinak vše OK.karlos1 píše:Tak co se týče spotřeby tak jsem docela naštvaný. poslední delší cesta. převážně dálnice ve čtyřech lidech, nejel jsem nějak rychle dá se říci předpisovou rychlostí za 9 litru. po městě 10 a to se fakt snažím "šetřit" Auto mám od Května 2008 a nové tak nežralo. Na Garančce budu chtít ať se zkusí podívat, jastli není něco špatně. Po městě bych to ještě bral, ale ty dálkovky se mi nelíbí. A taky mám problém, že se mi strácí chladící kapalina. Natlakovali to dvakrát, nikde viditelný únik, tak nevím. Neměl někdo podobný problém?
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jéé on snad někdo myslel že Daewroolety nejsou rozežraný ? Podle mně oproti japoncum a evropanum prostě žerou tak o litr až dva víc při stejnym objemu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ja mam splynovac BRC a kufor to neovplyvni. vsetky priehradky tam mam a nadrz je 49 litrova cize tak 45 tam do nej vojde rezerava je pohodena v kufri spotrebu neriesim je to lenivsie ale zato lacnejsie a cena 1100 EUR so zapisom kompletkarlos1 píše:A nezveda to podlazku kufru? Jako jestli ta nadrž, není vetčí, než díra na tu dojezdovou rezervu?
CHEVY LACETTI 1.6 16v. LPG/B..
....krasonko...
....krasonko...
ja mam 1.6 lacetti sw, a jazdim kombinovane (60% dialnica, 20% mesto, 20% mimo mesto) za 7-7,3 litra.
Tak jsem si udělal jeden zajímavý rekord. Chevrolet by na něj ale hrdý být neměl. Sice jsem byl plný a hnal jsem to 150 až 160, ale spotřeba u 1,6 12l na 100km je fakt hnus. Takovou chuť ho prodat, jako včera jsem snad ještě neměl.
Karlosi, to ti žere i trávu u silnice, ne?? To je hodně vysoká spotřeba, u Nubiry, obsah 2.0 máme teď v zimě po městě spotřebu okolo 8-9l, mimo město už dlouho nejela..ale v létě to bylo po dálnici, průměrná rychlost 140-150, tak spotřeba okolo 9l..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- Hanzy
Co chces taky hrkat s 1.6 starou ludrou tak rychle to je delane na 90 max 130 a to kdyz jedes sam a ne na tohlekarlos1 píše:Tak jsem si udělal jeden zajímavý rekord. Chevrolet by na něj ale hrdý být neměl. Sice jsem byl plný a hnal jsem to 150 až 160, ale spotřeba u 1,6 12l na 100km je fakt hnus. Takovou chuť ho prodat, jako včera jsem snad ještě neměl.
150-160 tohle drtis na podlaze a co se pak divis spotrebe je uplne v poradku a Chevrolet je bez nalady jak je to pod 10l/100km
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak uplně na podlaze to zase nebylo Zajímavé je, že se surovým autem, jsem jezdil za míň. Ta spotřeba mě fakt štve. Začínám jezdit pomaluHanzy píše:Co chces taky hrkat s 1.6 starou ludrou tak rychle to je delane na 90 max 130 a to kdyz jedes sam a ne na tohlekarlos1 píše:Tak jsem si udělal jeden zajímavý rekord. Chevrolet by na něj ale hrdý být neměl. Sice jsem byl plný a hnal jsem to 150 až 160, ale spotřeba u 1,6 12l na 100km je fakt hnus. Takovou chuť ho prodat, jako včera jsem snad ještě neměl.
150-160 tohle drtis na podlaze a co se pak divis spotrebe je uplne v poradku a Chevrolet je bez nalady jak je to pod 10l/100km
Já jsem si udělal nový rekord ve spotřebě, cesta Havířov - Rožmitál pod Třemšínem a okolí cca 450km dálnice, pak okrsky a město, a spotřeba mi vyšla na 6,25litru ( 50litru natankováno a 800km ujeto), mám 1,6 benzin (hatchback), jel jsem sám, sice po dálnici nuda 90-100km/h, ale nikde jsem nespěchal
Pán je kouzelník, blahopřeji To je velmi slušná spotřeba. Na tu se myslím nikdy prakticky nedostanu. Páč vždycky než prošmejdím město a dostanu se ven tak mi ten můj opičák žíznivej vyslope z nádrže pěknou dávku benálku.Tomeso81 píše:Já jsem si udělal nový rekord ve spotřebě, cesta Havířov - Rožmitál pod Třemšínem a okolí cca 450km dálnice, pak okrsky a město, a spotřeba mi vyšla na 6,25litru ( 50litru natankováno a 800km ujeto), mám 1,6 benzin (hatchback), jel jsem sám, sice po dálnici nuda 90-100km/h, ale nikde jsem nespěchal
Hele, můžete sem někdo hodit více infa a zkušeností s LPG v Lacetti? Kdyby byl i někdo s SW vůbec bych se nezlobil. Moje dlouhodobá průměrná spotřeba je cca 8,2, tak si chci něco chechtáčků ušetřit.
Díkec
Chevrolet Lacetti SX Elite, 1.6 SW, s automat.klimatizací, LPG
Ja mam cca rovnaku dlhodobu spotrebu - 8,2 l/100km. Najazdene okolo 15 000 km. Poškulujem po plyne, ale auto je v zaruke, tak zatial len zavidim...
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Sice mam sedana 1.6 ale orientačně by to mohlo stačit. Spotřebu plynu mam cca 8,5-9,5l + k tomu na nastartování 0,5 - 1,5l benzínu. podle toho jak často a jak krátký trasy jezdíš.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Ahoj, prosím Tě, existují nějaké stránky s cenami LPG? Ať hledám jak hledám, všechny, co jsem našel, mají minimum informací o čerpačkách nabízejících LPG a hlavně tam jsou prdlačka informace o aktuálníh cenách.Krtek píše:Sice mam sedana 1.6 ale orientačně by to mohlo stačit. Spotřebu plynu mam cca 8,5-9,5l + k tomu na nastartování 0,5 - 1,5l benzínu. podle toho jak často a jak krátký trasy jezdíš.
Nově mám ve svým autíčku LPGmašinu, tak teď budu s plynem v kontaktu častěji
Díky
Chevrolet Lacetti SX Elite, 1.6 SW, s automat.klimatizací, LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Čoveče nevim. Já to nesleduju, jezdívam stejný rasy takže mam pár čerpaček kde beru.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram