Vyhrievané sedačky
Moderátor: Blue Lanos
Re: Vyhrievané sedačky
A si spokojny s tou kozou? Lebo latkove potahy su lepsie, to vies.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
No na kozi by sa psie chlpy cistili odost lahsie...Ale bolo by to uz na totalku doskrabane...A antuka ja hlavne v kufry a na podlahe. Gumove koberceky a vanicka do kufra (za chvilu mi dojde) dost pomozu, ale ne uplne. Ale inak som spokojny aj s tymi potahmi, zdaju sa mi dost kvalitne.
Aby som to vrátil k tým vyhrievaným sedadlám.
Je to aj o veku. Môj kolega, starší pán (boľavý chrbát, možno prostata a ktovie čo ešte) by vo svojom rebríčku hodnôt určite zaradil vyhrievanie sedačiek na 1.miesto. Pre mňa je to zatiaľ tá najposlednejšia zbytočnosť vyplývajúca z daného stupňa výbavy a u toho auta oceňujem iné kvality. Možno až budem starší...... Mimochodom v služobnom aute máme textilné sedadlá, takže kožu nehodnotím.
Je to aj o veku. Môj kolega, starší pán (boľavý chrbát, možno prostata a ktovie čo ešte) by vo svojom rebríčku hodnôt určite zaradil vyhrievanie sedačiek na 1.miesto. Pre mňa je to zatiaľ tá najposlednejšia zbytočnosť vyplývajúca z daného stupňa výbavy a u toho auta oceňujem iné kvality. Možno až budem starší...... Mimochodom v služobnom aute máme textilné sedadlá, takže kožu nehodnotím.
Foter ma na Audine vyhrievane sedadla latkove, a ked som s tym jazdil tak som to mal zapnute max. 5 min. (ma tam 3 stupne)
- Dimco Nubira 97
Vyhrievané sedačky sú parádne vec ale iba na dieseli. Ten sa (pretože je omnoho lepší ako benzín a účinnejší ) dlho ohrieva a keď je fakt mráz a človek má auto pred činžiakom tak to dosť vytuhne. A vtedy je príjemnosť zakúrenia si pod prdelou neoceniteľná pretože sítce to nepoužijete na viac ako prvých 10-15km ale aj to postačí namiesto mrznutia v aute
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Tak ono i ten benzin ma ted v tomto pocasi co delat Ja bych to chtel hlavne kvuli pohodli, kdyz si obcas sednu do superba, tak to vydrzim mit na trojku klidne i pul hodiny Navic ja chodim dost krive, takze me porad boli zada ( v Cruzovi uplne pekelne, sedacky bych menil teda hned!) a to vyhrivani cloveka dost uvolni a prohreje, zada pak nejakou dobu neboli, neco to do sebe ma
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
No na ten chrbat je to vyhrievanie super. Foter ma tiez diesel samozrejme, lebo je lepsi, vykonnejsi a vsetko a ked je studene auto vyhrievanie je idealne.
Ale akoze mne nijak nechyba. Zatial...
Ale akoze mne nijak nechyba. Zatial...
Jako je pravda, ze clovek si na ty sedacky v benzinu ani jaksi nevzpomene, je tam porad takove teplo, cim to bude...
- Hanzy
Spatny vyber ani jeden sis nevybral v nafte asi budes rozdvojena osobnost
Sedacky vyhrivane jsou super vec
Sedacky vyhrivane jsou super vec
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
K sedackam:
Mne pripada najlepsia kombinacia sedaciek s plysovym potahom. Ma to obrovsku zivotnost a je to velmi prijemne na dotyk.
Ak su sedacky kozene, tak je dobra kombinacia s alcantarou (brusenou kozou) na sedacej casti.
Ale videl som take sedacky vo Ford S-max so 150 tisic km a uz to javilo znaky uzivania.
Ohrev sedaciek je vyborna vec, aj ked by sa mal v premrznutom aute pouzivat len na prvych 5 minut. Ale dodatocnu investiciu do ohrevu sedaciek by som zvazil, lepsie je nezavisle kurenie
Mne pripada najlepsia kombinacia sedaciek s plysovym potahom. Ma to obrovsku zivotnost a je to velmi prijemne na dotyk.
Ak su sedacky kozene, tak je dobra kombinacia s alcantarou (brusenou kozou) na sedacej casti.
Ale videl som take sedacky vo Ford S-max so 150 tisic km a uz to javilo znaky uzivania.
Ohrev sedaciek je vyborna vec, aj ked by sa mal v premrznutom aute pouzivat len na prvych 5 minut. Ale dodatocnu investiciu do ohrevu sedaciek by som zvazil, lepsie je nezavisle kurenie
Opel Omega 2.2DTI
- Dimco Nubira 97
Dobre vrátime sa k téme vyhrievané sedačky lebo v každej téme sa vadíme benzín vs diesel
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Kasli na sedacky, ty jsou doresene, ale benzin vs. diesel, to ma aspon stavu! To je neverending story
Ne samozrejme, tohle je nekonecna debata, nechame si to na jindy u piva, vracime se zpet k sedackam
Ne samozrejme, tohle je nekonecna debata, nechame si to na jindy u piva, vracime se zpet k sedackam
chlapci vždyť si v nich uvaříte koule
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- Scorpion.11
V zimě vyhřívaní sedaček dle mého názoru je k nezaplacení Jen škoda, že nejsou v Aveu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu