Prosim vsechny prodavajici ci kupujici cleny daewooclubu aby vzdy presne formulovali nazev prispevku protoze pak je v tom poradnej gulas, diky.
A staci dat inzerat 1x a ne to davat sem a pak jeste treba do sekce modelu ktereho se to tyka, pokud neco chcete prodat rychle staci si do podpisu dat odkaz na tema v bazaru.
Pravidla inzerce
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pravidla inzerce
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Pravidla inzerce
Rozdelil jsem inzerci na kategorie snad to bude ted jednodussi, kdo hleda auto podiva se primo do te sekce kdo ND ma zde take sekci nahradni dily atd...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Promazana inzerce tykajici se inzeratu starsich vic nez 60 dni.
Pokud zde chcete mít inzerci na Vaší firmu nebo obchod či e-shop, jedinou podmínkou je umístění našeho odkazu na úvodní stranu Vašeho webu. NAŠE BANNERY ZDE