III. drsnoseverský (severočeský) sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
III. drsnoseverský (severočeský) sraz
Panstvo (a damstvo), tak jsem tak procházel fotečky ze starších srazů a zamáčkl jsem slzu nostalgie. Ačkoli se mi vůbec sraz letos organizovat nechělo, přeci jen bude Jenom bych ho asi udělal později - březen, duben, podle zájmu a Vašich návrhů.
Jak říká pranostika "Svatá Dorota - sněhu forota", letošní zima nám zatím sněhu nadělila víc než moc, byl bych raději pro pozdější termín - dala by se pořešit celovíkendová akce s případným ubytováním, atp. (nebo raději opět jednodenní ?)
Proto se ptám Vás, zapálených drsnoseverských návštěvníků, jak to vidíte Vy ?
P.S. Ještěrka je stále mimo provoz , ale to se do té doby pořeší
Jak říká pranostika "Svatá Dorota - sněhu forota", letošní zima nám zatím sněhu nadělila víc než moc, byl bych raději pro pozdější termín - dala by se pořešit celovíkendová akce s případným ubytováním, atp. (nebo raději opět jednodenní ?)
Proto se ptám Vás, zapálených drsnoseverských návštěvníků, jak to vidíte Vy ?
P.S. Ještěrka je stále mimo provoz , ale to se do té doby pořeší
Naposledy upravil(a) n3oklan dne pon led 03, 2011 23:13, celkem upraveno 1 x.
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: III. drsnoseverský (severočeský) sraz
WTF?n3oklan píše: jak to vydíte Vy ?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
jaj, mozek rychlejsi nez prsty, uz jsem psal "Vy"
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
hoj.... Tož tenkorát bychom asi přespali. Začátek dubna by byl fajn a pokud bude pěkně, tak i dříve....Jsme na inetu a datum lze dohodnout poměrně rychle...n3oklan píše:Proto se ptám Vás, zapálených drsnoseverských návštěvníků, jak to vidíte Vy ?
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Duben by mě nevadil.Loni to mělo taky svoje kouzlo,ale jaro je jaro.Ale to by nebyl už drsnoseverský.
No to je pravda - už by to nebylo tak drsné a každý rok jsme si pochutnávali na vepřových hodech v campu Valdek - neříkej že tam je tolik sněhu že by to auta nedali???Je fakt že jsem na silvestra se díval skoro na všechny fotky za rok 2010 a Valdek mi také utkvěl v paměti....Stanley píše: Duben by mě nevadil.Loni to mělo taky svoje kouzlo,ale jaro je jaro.Ale to by nebyl už drsnoseverský.
Rozhledna - koleno - spousta sněhu... prima lidi ....dá se říci že se termínem přizpůsobím,ale když to bude později - nebude to tak drsné!!
- Přílohy
-
- IMG_5057.JPG (30.15 KiB) Zobrazeno 4795 x
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Zapoměl si Bade na vynikající palačinky.Jinak s tebou souhlasím-banda super lidí.
Jo vidíš úplně jsem na palačinky pozapomněl!!když to byla jen taková třešinka na dortu na závěr!Stanley píše:Zapoměl si Bade na vynikající palačinky.Jinak s tebou souhlasím-banda super lidí.
Hlavně prima lidi - koleno - rozhledna - tolik zážitků že palačinky vypadli z paměti....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Pěkný den
Tak loni jsem byl jen na začátku na Shellce ale na prvním srazu jsem zapoměl na věšáku foťák To dělá ten němec jinak ale zatím domů trefím Jak to bude letos ještě nevím uvidíme podle situace.
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Tak loni jsem byl jen na začátku na Shellce ale na prvním srazu jsem zapoměl na věšáku foťák To dělá ten němec jinak ale zatím domů trefím Jak to bude letos ještě nevím uvidíme podle situace.
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Ahoj, já bych byl pro kdyby se uspořádal nějaky zrazík. Termín březen- Duben je Ok a mněl bych to blíž
než je ten v Olšovce.
než je ten v Olšovce.
Carthell Prg
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.........................tomask píše:Ahoj, já bych byl pro kdyby se uspořádal nějaky zrazík. Termín březen- Duben je Ok a mněl bych to blíž
než je ten v Olšovce.
To ... " tomask " jen tak pro upřesnění ... III. drsnoseverský 2011 je zraz " Regionový " pochopitelně pro všechny zájemce ... ale ten " Olšovecký je hlavní sraz " Mezinárodní " obvykle " Česko-slovensko-německý " sraz ... v posledních dvou letech vždy s předváděcí akcí nových modelů vozů " Chevrolet " ... tak neváhej a doraž i tam, nebot' z " Pražáků " tam obvykle nepojedeš sám
Jinak co se našeho " Severskýho " týká ... tak na ty moje staré klouby by teplejší termín nezaškodil zdraví všechny na foru " Vazounek " v červenci 73 a rád by se jich dožil
Nejake novinky ohledne terminu??
Trosku tepleji nikdy neskodi a Vazoune, ty ses vesela kopa, a tudiz nam vydrzis jeste mooooc dlouho.
Trosku tepleji nikdy neskodi a Vazoune, ty ses vesela kopa, a tudiz nam vydrzis jeste mooooc dlouho.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Také čekáme na potvrzení termínu... a myslím že si na teplo ještě chvíli počkáme... ty bys přijel z Brna?? vcelku daleko ,ale rádi tě uvidíme....Arendal píše:Nejake novinky ohledne terminu??
Tady se mrkněte kam se taky v zimě na severu dá vyrazit.....
http://cestovani.idnes.cz/brtnicke-ledo ... gcechy_tom
http://cestovani.idnes.cz/brtnicke-ledo ... gcechy_tom
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502