Moderátor: Blue Lanos
A snáď nechceš ty tvrdiť že si si Coopera kúpil kvôli kvalitným plastom. To by si si potom musel kúpiť LEGO lebo to sú naozaj kvalitné plasty.schnappi píše:tjn 30k euro v zakladu je dost... ale kdyz si tam nahodis nejakou vybavu tak se to jeste zvedne![]()
btw nerikam ze to auto neni predrazene ... prakticnost ku cenovce 3/10, ale snad mi nechces tvrdit ze cruze je kvalitnejsi auto nebo tak neco... (myslim kvalita plastu atd..)
Výhra to není za mega bych pořídil něco jinéhoDimco Nubira 97 píše:jj za melón mám SuperB combiNie že by to bola nejaká výhra ale je pekný
Doporučuji tento příspěvek nějak přesunout na začátek / konec této diskuze (např. editací prvního příspěvku) Taky jsem prošel vše, neboť jsem v procesu objednání nového Orlanda a s Cruzem toho mají hodně společného. Nenašel jsem nic, co by mě zásadně odradilo.666 píše:Tak jsem ze zvědavosti narychlo prolétl celou diskuzi o závadách a našel jsem toto:
chyby 95, výměna autobaterií, teplo u pedálů a vrzání opěrek - to je dle mého tak 50 procent příspěvků. Dalších 20 procent je nefungující trojblik, chrčící reprák, vypalování filtru pevných částic, ťukání spojky při rozjezdech, plasty , a ostatní takové všelijaké "ruchy" . Pár stránek zabírá Fusova spojka a to ostatní /tak skoro 30 procent/ jsou debaty o klimatizaci a věci, které bych zařadil do rubriky Pokec. Takže si myslím, že to není tak hrozné.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |