Bouchání předního kola
Moderátor: Blue Lanos
Bouchání předního kola
Zdravím všechny majitele Cruze !
Máte někdo zkušenosti nebo problémy s boucháním pravého předního kola[/b] na nerovnostech ? Mám Cruze 4 měsíce a v zimním období se tato slabina začala dost projevovat. V servisu mi bylo sděleno, že je to normální....prý se to v letním období zlepší....trochu jsem se poptával v okolí a tento nedostatek se celkem dost reklamuje !
Máte někdo zkušenosti nebo problémy s boucháním pravého předního kola[/b] na nerovnostech ? Mám Cruze 4 měsíce a v zimním období se tato slabina začala dost projevovat. V servisu mi bylo sděleno, že je to normální....prý se to v letním období zlepší....trochu jsem se poptával v okolí a tento nedostatek se celkem dost reklamuje !
- Reklama
- Dimco Nubira 97
Re: Bouchání předního kola
To je pravda vo všetkých recenziách sa dočítaš že tvrdšie odpruženie mestkému jazdeniu a zvlášť na našich cestách neprospieva pretože je každú jamu veľmi citelne počuť a takisto cítiť. Takže si myslím že je to OK a normálne hold všetko zlé je na niečo dobré je to na úkor stability v zákrutách
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Nevím že by bylo bouchaní kola normální a už vůbec ne že se to zlepší v létě.
Já mám Cruze 1,5 roku a žádné bouchání.
Nevím co je u tebe bouchání ale určitě bych si to nechal skontrolovat. Kde ti to kontrolovali ???
Já mám Cruze 1,5 roku a žádné bouchání.
Nevím co je u tebe bouchání ale určitě bych si to nechal skontrolovat. Kde ti to kontrolovali ???
Carthell Prg
- Dimco Nubira 97
Hm takže to čo je v recenziách je kravina ? Myslel som že nie keď som ich čítal bol som pripravený na búchanie typu ako na Nubirke či ?
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Já nevím co je podla něj bouchaní, možná že je trochu přecitlivělej.
Ale jak napsal že se mu to v létě zlepší tak tomu nerozumím.
Recenze dobrá já proti tobě nemám námitek
Carthell Prg
aji u avea jsou ty rázy přes nerovnosti dost slyšitelné,hlavně u zadní nápravy
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Možná v létě se ti to zlepšíladinek píše:aji u avea jsou ty rázy přes nerovnosti dost slyšitelné,hlavně u zadní nápravy
Carthell Prg
- Dimco Nubira 97
Asi tak nejako Ja by som povedal že v lete sa to zlepší všetkým - bude zaliatych viacej výtlkov a dier
Ale skôr sa to zhorší ak máš letné väčší rozmer diskov ako zimné
Ale skôr sa to zhorší ak máš letné väčší rozmer diskov ako zimné
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Ozývá se to hlavně z pravého předního kola....jsou to hodně hlučné a duté (kovové) rány....kdykoliv někoho vezu tak na to ihned upozorňuje !!!
Servis se vyjádři vše OK a byl jsem přítomen i u kontroly ! Mechanik mi ukázal, že tam žádné vůle opravdu nejsou, prý to možná dělá nějaká vymezovací guma (nevím ale kde) která při nízkých teplotách tvrdne ! Fak to nechápu....
Servis se vyjádři vše OK a byl jsem přítomen i u kontroly ! Mechanik mi ukázal, že tam žádné vůle opravdu nejsou, prý to možná dělá nějaká vymezovací guma (nevím ale kde) která při nízkých teplotách tvrdne ! Fak to nechápu....
Cíťa fakt nejsem !tomask píše:Já nevím co je podla něj bouchaní, možná že je trochu přecitlivělej.
Všimne si i naprostý analfabet !!!
Mimochodem v servisu mi technik sdělil, že je to "CRUZE" dost velká slabina a prý jsem asi 50....v pořadí který se stěžuje !!
Odkut jseš Mikro1 ?mikro1 píše:Mimochodem v servisu mi technik sdělil, že je to "CRUZE" dost velká slabina a prý jsem asi 50....v pořadí který se stěžuje !!
Carthell Prg
No je samozřejmě možné, že tam nějaká závada je. Každopádně tady na fóru o tom není ani zmínka, jestli jsem se dobře díval. Já ve svém autě slyším přejezd každého kamínku, natož nějaké díry. A kdyby ta závada byla tak častá, jak říkáš, tak by se objevila už u někoho z nás co jsme na fóru. Rád bych poradil, ale asi budeš muset urgovat servis, ať se na to mrkne detailněji.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
skús pozret tyčky predného stabilizátora té dost často odchádzajú aj na iných autách