Čo ma dnes pobavilo...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Čo ma dnes pobavilo...
Vojto nabudúce pred technickou odstrojiť co sa dá a na kontrolu auto dotlaciť. A nejesť fazuľu aby neboli zlé emisie
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Reklama
...to Vojto gratuluji, to je hezké... ten tvůj mazel má už nějaký ten pátek za sebou a bez ztráty kytičky...
...inu já jdu k 1.8.2010 a třetí díl je děravý to byl otevřený tzv. sportovní a měl hezký brumlavý zvuk a odpoledne jsem se ohnul a navíc mám prasklý svár za 2 tlumičem, ...no trošku jsem začal více " brumlat " a skoro půl roku přemítám o větší spotřebě, ....no něco se vyvaří anebo vymění uvidíme...
...inu já jdu k 1.8.2010 a třetí díl je děravý to byl otevřený tzv. sportovní a měl hezký brumlavý zvuk a odpoledne jsem se ohnul a navíc mám prasklý svár za 2 tlumičem, ...no trošku jsem začal více " brumlat " a skoro půl roku přemítám o větší spotřebě, ....no něco se vyvaří anebo vymění uvidíme...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Vojto,pekný darček k narodeninám Tvojmu Matízkovi,dnes má presne 6 rokov
- Přílohy
-
- IMG_0115.JPG (239.11 KiB) Zobrazeno 2423 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme že nie samotná správa o ukradnutých autách a škodovkách ,to neprajem nikomu,ale správa o tých ŠPZ,lebo ani jedna nieje je česká. voľakto nepozná formát, 2 sú zjavne nemecké a tá tretia je neexistujúca slovenského formátu,lebo u nás nemá žiaden okres značku TU a české mali formát buď TUy xxxx kde y je písmeno abecedy a x čísla od 0 do 9 a teraz xHx xxxx
http://www.aktuality.sk/clanok/172898/t ... 86fadcfd15
http://www.aktuality.sk/clanok/172898/t ... 86fadcfd15
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomuto říkám .... příprava na dovolenou a sraz motorkářů fota jsou z dodaných zdrojů ahojky všem " Vazoun "
...to snad ani nemůže být na cestu, celková váha asi bude převyšovat stanovenou ale zase má vše do foroty...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Mne dnes vážení kolegové a přátelé ... pobavilo shlédnutí těchto zajímavých fotografií / tam mají silniční údržbu ... že?:lol:
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
......................Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 - r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
- simone
- Kontaktovat uživatele:
na tej "motorke" akú ma funkciu ten plus motor????
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
nahradny
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Mne dnes ráno pobavil ... tento obrázek a moc tomu sloganu fandím ... Co VY na to ??? Dobrý ne ??? Ahojky všem " Vazoun "
Dnes ma pobavil nový člen tomxxxxx.Je to chlapisko taká veselá kopa, a má svoj štýl Za taký krátky čas (5 dní) stihol postupne nasrať členov klubu
TACUMA:
"Tacuma je nejhnusnější a nejnudnější auto co jsem kdy viděl."
AVEO:
"Neřešte vrzání, když jste si koupili šunku za pár šupů."
SPARK:
"Spark neni auto, ale krabička sebevrahů na kolech"
CRUZE:
"Když si ho koupíš a najedeš s ním 5000 Km bez rozzsvícení kontrolky oznamující závadu, tak ti blahopřeji. To jsi právě vyhrál v loterii."
TACUMA:
"Tacuma je nejhnusnější a nejnudnější auto co jsem kdy viděl."
AVEO:
"Neřešte vrzání, když jste si koupili šunku za pár šupů."
SPARK:
"Spark neni auto, ale krabička sebevrahů na kolech"
CRUZE:
"Když si ho koupíš a najedeš s ním 5000 Km bez rozzsvícení kontrolky oznamující závadu, tak ti blahopřeji. To jsi právě vyhrál v loterii."
jj dobře se zapsal,schválně si najdi co prodává a uvidíš ma brko jak svině akorát pořád se zavadama
citace
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na lačety 2.0 D. Mám problém s tím, že se mi pravidelně, cca. asi po 3000 km rozsvěcí kontrolka životnosti oleje. Olej jsem si nechal vyměnit a provedli mi reset, jak životnosti oleje,tak i DPF. Po dalších těch málo kylometrech, to na mě začalo blykat znova. V servisu uznali, že se jedná skutečně o nějakou závadu, protože do 80 000 km jsem s tím neměl problémy, a množství oleje taktéž (jezdím pravidelně velké vzdálenosti, takže by prý s tím neměl být problém). Přeprogramovali mi jednotku motoru (zdarma), ale znova a znova to na mě bliká. Od té doby jsem ji začal ignorovat a nechal si měnit olej v pravidelných intervalech 30 000 Km, se svítící kontrolkou do ksichtu. Mám tam teď 163 000 Km a auto jezdí v pohodě akorát ta kontrolka. Pokaždé mi programují jednotku a bádají bez vísledku. Bohužel jsem přišel o garanci dříve než jsem měl, jinak bych auto vrátil. Asi ji nechám vyndat (doporučil mi kamarád, akorát ať si hlídám hladinu oleje a snad projdu i EMS). Nechcete to auto někdo koupit? + Výměna za Š105
citace
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na lačety 2.0 D. Mám problém s tím, že se mi pravidelně, cca. asi po 3000 km rozsvěcí kontrolka životnosti oleje. Olej jsem si nechal vyměnit a provedli mi reset, jak životnosti oleje,tak i DPF. Po dalších těch málo kylometrech, to na mě začalo blykat znova. V servisu uznali, že se jedná skutečně o nějakou závadu, protože do 80 000 km jsem s tím neměl problémy, a množství oleje taktéž (jezdím pravidelně velké vzdálenosti, takže by prý s tím neměl být problém). Přeprogramovali mi jednotku motoru (zdarma), ale znova a znova to na mě bliká. Od té doby jsem ji začal ignorovat a nechal si měnit olej v pravidelných intervalech 30 000 Km, se svítící kontrolkou do ksichtu. Mám tam teď 163 000 Km a auto jezdí v pohodě akorát ta kontrolka. Pokaždé mi programují jednotku a bádají bez vísledku. Bohužel jsem přišel o garanci dříve než jsem měl, jinak bych auto vrátil. Asi ji nechám vyndat (doporučil mi kamarád, akorát ať si hlídám hladinu oleje a snad projdu i EMS). Nechcete to auto někdo koupit? + Výměna za Š105
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
docela se mi líbí tohle:
http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html a když tak do toho i klikněte a uvidíte
http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html a když tak do toho i klikněte a uvidíte
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
serpico
serpico