CRUZE 2011
Moderátor: Blue Lanos
Re: CRUZE 2011
Dědek-Srba 1:0
- Reklama
No tak já střešní okno mám, ale jen proto, že auto bývalo původně určeno pro jiný trh /tuším Chorvatsko/. Používám ho jenom když jsem v létě někde na koupáku a tak. Není potom vevnitř takové teplo a doufám, že tak moc nemusí jít klimatizace. Nebo když je venku tak akorát tak múžu vypnout klimatizaci, pootevřít okno a alespoň na mne nefouká jak bočními okny. Sám od sebe bych okno nedával, ale pokud jsem chtěl Cruze brzo tak byla tato možnost. Od objednání po převzetí 8 dnů.Když jsem objednával bylo auto ještě na lodi.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Tak asi pujdu do te 1.6LS doufam,že to bude stačit.
MZ 150 etz, Daewoo Lanos 1.5, Zetor 6945,
Cruze 1.6 LS Moroccan Blue 2011
Ja som na zaciatku rozmyslal tiez nad tym, ze vsak zakladna vybava je super, 1.6 motor v pohode. Vsetko co som chcel bola klima a elektr. predne okna. Potom som isiel k predajcovi a videl som nazivo rozdiel spracovania inter. aj exter. medzi base a LT a to bol konec. Chvilu som rozmyslal nad tym LS+, ale po dlhom zvazovani, aj vdaka tomuto foru som skoncil pri plnej vybave...(tazke vdaka tomuto foru som vlastne minul o asi 5000 eury viac. To vam dam vsetkym preplatit!)
Ale ne, na lizingu sa to rozlozi, takze je to OK)
Ale teraz som tomu rad, lebo prave ta vysoka vybava robi auto pohodlnym a vodic ma pocit uplneho komfortu. Temtomatik na dialnici, vsetko na automatiku (uz ani poriadne neviem kde sa mi zapinaju svetla , klima... ). Proste vsetko...a ten dvojliter tahaaa!
Ale teraz som tomu rad, lebo prave ta vysoka vybava robi auto pohodlnym a vodic ma pocit uplneho komfortu. Temtomatik na dialnici, vsetko na automatiku (uz ani poriadne neviem kde sa mi zapinaju svetla , klima... ). Proste vsetko...a ten dvojliter tahaaa!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
-
Strešne chevyokno uplna špica-ovladače krasne svietia a keď okno otvoriš vysunie sa aj maly windshield-cele made in opel-žiadne vybracie z naporu vzduchu v kabine.Negativom je že teraz v mrazoch občas jemne vrzga-ale maju to okno za super peniaze takže
Tak a včera som mal rozhovor s pánom z predajne a dal mi navýber buď to počkam na svojho bieleho s navigačkov do júna či že o mesiac dlhšie ako malo biť,alebo mi ponúkol bieleho bez navigačky do mesiaca,alebo čierneho s navigačkou do 2 mesiacov!Samozrejme že žiadny dátum nieje na 100%!Veľmi som uvažoval nad tým čiernym ale keď ja som sa zaľúbil do toho bieleho!Dúfam že si to neprečíta manželka! Takže budem naďalej čakať aspoň ešte niečo našetrím a budem mocť dať vačšiu akontáciu!A dovod mi povedal taký že ten čierny s navigačkov už je na lodi a smeruje do európy takže ak ho chcem musel som mu ešte včera dať vedieť aby ho presmeroval k nám!A povedal mi že celá výroba sa posúva o mesiac neskor tak preto,no čo už!Len dúfam že stoho júna zase nebude júl prípadne august,lebo inak odstupujem!Tak uvidíme,ale to čakanie je zdrvujúce!
Noo ..... chápem tvé pocity, já už jsem jednou psal kolik jsem musel čekat.
Ze 3 měsícu to bylo 8 a to jsem ještě slevil.
Ale na bílu se čekat oplatilo
Ze 3 měsícu to bylo 8 a to jsem ještě slevil.
Ale na bílu se čekat oplatilo
Carthell Prg
Tak dneska jsem ho byl objednat 1.6 LS modra marokanka řikali že by měl byt do měsice nebo do měsice a pul. Je už v přistavu v Slovinsku. Tak jsem zvědav.
MZ 150 etz, Daewoo Lanos 1.5, Zetor 6945,
Gratulujem. Nech ti príde čo najskôr a potom nech dobre slúži. Viem že niekedy ide o každú kačku, ale asi by som na tvojom mieste predsa len dal aj tú sadu Plus. Hlavne tie senzory teraz padnú vhod, keď máš vzadu humus a zadný stierač nemáme. Ale keď na to príde, tak senzory sa dajú domontovať za pár korún a aspoň máš voľnú ruku pri výbere alu diskov.zico píše:Tak dneska jsem ho byl objednat 1.6 LS modra marokanka řikali že by měl byt do měsice nebo do měsice a pul. Je už v přistavu v Slovinsku. Tak jsem zvědav.
- Bohuslav Jedinak
Já chtěl původně černýho v automatu a motorem 1,8 - čekačka 6 měsíců=katastrofa. Nabídli mi bílého LT s navigací a střešním oknem - dodání do 1 měsíce, tak jsem neváhal. Připlatil jsem cca 38.000,- ale myslím, že litovat nebudu. Velký display je paráda a okno otestuju až v létě. Jo a bílá autu sluší.Kjub píše:Ja som na zaciatku rozmyslal tiez nad tym, ze vsak zakladna vybava je super, 1.6 motor v pohode. Vsetko co som chcel bola klima a elektr. predne okna. Potom som isiel k predajcovi a videl som nazivo rozdiel spracovania inter. aj exter. medzi base a LT a to bol konec. Chvilu som rozmyslal nad tym LS+, ale po dlhom zvazovani, aj vdaka tomuto foru som skoncil pri plnej vybave...(tazke vdaka tomuto foru som vlastne minul o asi 5000 eury viac. To vam dam vsetkym preplatit!)
Chevrolet Cruze 1,8 LT AT, automat
Bob
Bob
- Bohuslav Jedinak
Kolik máš najeto? Kdy ti začal motor šlapat jak má? Spotřeba?chrudoš píše:Zajeta 1,6 je dobra, ale zajeta 1,8 je lepsi Nicmene 1,6 asi staci, ja mam 1,8 a rezerva vykonu je paradni. A 1,8 se v LS dela, pokud vim, dnes uz neni problem. Takze jak chces, spotreba je u obou temer stejna
Bob
Bob
Ahojte..A ked chce niekto vyhrievanie prednych sedadiel, ale nechce kozene sedadla?? Da sa to? A nikdy nebude mat 1,8icka 6 stupnov s manualom a xenony? Octavia II to ma To by bodlo..Inak nadherne auto...
Lacetti 1,4l, 2005 LPG
Ahoj, tak auto zacalo tahat docela brzo, asi po 2000, kdyz jsem na motor prestal brat ohled Nicmene asi nejvetsi zmenu jsem postrehl tak okolo 10 tkm, spotreba padla tak o litr a auto se rozficela jako drak. Nicmene uz od zacatku mu to chce dat aspon jednou za den 5-6 tis. otacek,at se auto poradne rozslape, pak je to parada. Ted mam 24000 najeto, auto sype jak drak, ten narust vykonu od 3 tis. otacek je paradni, auto tahne vic a vic az do 6000, proste nadhera. No a spotreba je ted dost osemetna: kdyz jezdim petiminutovky po brne, tak 9,5 , kdyz po dalnici 130 na tempomat, tak 7,5, mimo mesto pri klidne jizde neco nad 7, pohodaBohuslav Jedinak píše: Kolik máš najeto? Kdy ti začal motor šlapat jak má? Spotřeba?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ahoj, taky gratuluji a přejí ti nech čekáš co nejmíňzico píše:Tak dneska jsem ho byl objednat 1.6 LS modra marokanka řikali že by měl byt do měsice nebo do měsice a pul. Je už v přistavu v Slovinsku. Tak jsem zvědav.
Carthell Prg
- Bohuslav Jedinak
Mám najeto 3000 km-myslíš, že už motoru když je zahřátý můžu nakládat jak chci? Mě teď v té kose bere 10,7 - ale jezdim pořád v podstatě se studeným motorem krátký cesty po městě. a mám automat.chrudoš píše:Ahoj, tak auto zacalo tahat docela brzo, asi po 2000, kdyz jsem na motor prestal brat ohled Nicmene asi nejvetsi zmenu jsem postrehl tak okolo 10 tkm, spotreba padla tak o litr a auto se rozficela jako drak. Nicmene uz od zacatku mu to chce dat aspon jednou za den 5-6 tis. otacek,at se auto poradne rozslape, pak je to parada. Ted mam 24000 najeto, auto sype jak drak, ten narust vykonu od 3 tis. otacek je paradni, auto tahne vic a vic az do 6000, proste nadhera. No a spotreba je ted dost osemetna: kdyz jezdim petiminutovky po brne, tak 9,5 , kdyz po dalnici 130 na tempomat, tak 7,5, mimo mesto pri klidne jizde neco nad 7, pohodaBohuslav Jedinak píše: Kolik máš najeto? Kdy ti začal motor šlapat jak má? Spotřeba?
Bob
Bob