Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
já to páčil ten U rámeček směrem od radia naopak to si akorát poškodíš palubku a ty zpdní jsem opatrně vypáčil taky akorát ten zpodní rožek mi v servisu na opravě nalepili tak jsem ho vevnitř ulomil ,protože jinak to by asi ani nešlo ,ale drží to i tak parádně klima už se nespíná a je klidsacurovca píše:ladinek tak ako si to vybral ty![]()
Ja mam tiez auto v zaruke, a vobec som to neriesil.marfig píše:tak ne nezvykle razeni ryhlosti jsem si zvyknul, ale na to abych mel pustenou klimu i pri kazde couracce po meste to me teda moc nebere.. navic kdyz mi staci pustit teply vzduch na predni okno, jak se k tomu bude stavet zaruka, kdyz si to odpinzetuju sam? mam obavy z hlediska toho spinace, ktery tam zustane pohozeny, aby neco nezaseknul, nebo tak..? V servise jsem se ptal (ale prodejce a ne servismana) a ten mi tvrdil ze to nejde vypnout...
Mlho... vzdyt tady o tom mluvime uz "15 minut" !bufalo1 píše:Zdarec Pánové já jsem to vyřešil jednoduše sundejte knoflík (otoční regulátor rozvodu vzduchu) a pod
ním je mikrospínač,který opatrně pinzetou vytáhnete a necháte volně vyset a dáte ho někam nastranu a knoflík dáte nazpět teďka vám už klimoška nepůjde jenom když si ji zapnete tlačítkem AC
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |