Ale, ale. Cruzoznalci ví, že Sedan má mlhovky docela velké a hlavně na víku kufru. Na hatchi není na dveřích nic, proto je museli dát jinam.thorntree76 píše:
no ty odrazky jsou mlhovky a couvačky nějak mi hlava nebere jak se na tom dá ušetřit když do sedanu strčili všechno do jednoho světla a tady ne
Cruze HATCHBACK
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze HATCH
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Reklama
Jj vim o tom, ale treba to do te doby budou mit nejak osetreny, na to se zamerim a pak uvidim. Ale taky bych urcite kupoval tu nejvyssi vybavu co existuje a bude u nas k dostani, takze aby si to regulovalo vsechno samo. Ale jak rikam ted uz vim na co se mam zamerit...chrudoš píše:Daffe ale je ti jasne, ze auto se lisi od zadniho sloupku, tzn topeni ma porad stejne? Ja jsem ujety na sedany, prakticnost vyhnanou do ultima zatim nepotrebuju a s kufrem jsem zatim problem nikdy nemel (a to jsem se pred nedavnem stehoval) a navic se mi ten hatch nelibi. Cumak to bude mit nejkrasnejsi na svete (prirozene:) ), ale ten zadek, no, nevim...Daff.Cz píše:Nahodou me se libi docela dost, ale chce to videt nazivo, kouknout, osahat, svezt se. I kdyz jsem psal o chevy to co jsem psal, nejak mi prirostl k srdci... Takze asi do nej pujdu znovu, abych si mohl zanadavat ale uz asi ne do sedana, ale do tehle hatch verze a to hned jak jen to bude financne mozne...
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Daff.Cz píše:Nahodou me se libi docela dost, ale chce to videt nazivo, kouknout, osahat, svezt se. I kdyz jsem psal o chevy to co jsem psal, nejak mi prirostl k srdci... Takze asi do nej pujdu znovu, abych si mohl zanadavat ale uz asi ne do sedana, ale do tehle hatch verze a to hned jak jen to bude financne mozne...
ahoj!!!jj to je řeč nemám na co po cestě do práce koukat
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ahoj, včera jsem byl u Srby v Praze a ptal jsem se na cruze HB kdy dorazí.
Řečeno mi bylo že 5/2011 má jít do výroby a 8/2011 nebo 9/2011 ma být už k vidění u prodejce.
Řečeno mi bylo že 5/2011 má jít do výroby a 8/2011 nebo 9/2011 ma být už k vidění u prodejce.
Carthell Prg
- thorntree76
http://www.motomagazinspeed.cz/news/che ... -novinky-/ podle tohoto snad i s novým motorem v nabídce
HHR 2,4 LT
...to není žádný moto magazín, články jsou všechny převzaté...
tyto informace včetně fotografií už byly všechny před několika dny zveřejněné v souvislosti s prvním letošním autosalonem v Detroitu...
tyto informace včetně fotografií už byly všechny před několika dny zveřejněné v souvislosti s prvním letošním autosalonem v Detroitu...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
- thorntree76
Co není převzatého na obrázky prdím šlo mi o tu citaci o 1,7D z astry to jsem zaznamenal poprvé proto byl na konci otazníkhonzik píše:...to není žádný moto magazín, články jsou všechny převzaté...
HHR 2,4 LT
- thorntree76
- thorntree76
Take hmlovky jak ma ten hatch budem mat! Je v pohode, ale musi byt biely, mat cierne folie, tie kolesa jak na fotke musia ostat, trocha chromu a je to.
Ale sedan je podla mna urcite krajsi!
Ale sedan je podla mna urcite krajsi!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
Pěkný kousek a červená je super, jinak s těma přídavkama chromu určitě souhlasím
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ja viem Ty by si bol najradšej keby celé je jak zrkadlo a po prípade nijaké drobnosti v červenej farbe. Ale podľa posledných štatistik najviac žiadajú autá v bielej farbe. Aspoň u nás. Ako pasat cc alebo audi Q7. A preto VW uvažuje že bielu nebude dávať ako základ ale za príplatok. Jednoducho biele je teraz módny hit.Scorpion.11 píše:Pěkný kousek a červená je super, jinak s těma přídavkama chromu určitě souhlasím
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Scorpion.11
Tak-tak, , bíla, bíla,bíla..... je hned špinavá
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu