neukazuje ukazatel paliva nesvítí už ani rezerva
Moderátor: Blue Lanos
neukazuje ukazatel paliva nesvítí už ani rezerva
nevíte co stím zda nějaká pojistka nebo co plovák sem tam dal jiný a furt nic sem stoho špatný pokud už se tohle tema řešilo omlouvám se nenašel jsem to zde díky za rady
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: neukazuje ukazatel paliva nesvítí už ani rezerva
No neviem mne to robil ten plovák a inak asi dáký elekrikár Ti pomôže lebo to môže byť v prístrojovke alebo priamo budík,teraz som pozeral ale samostatná pojistka tam nieje no a pokud si už plovák menil tak ješte dole na náprave je konektor (týmto sa ospravedlnujem ani neviem komu čo tu deklaroval ten konektor na náprave a Já som tomu neveril no je tam ) takže vlez pod auto a na nápravnici smerom dopredu v strede je konektor a ten bývá dosť zanesený blatom a pokud je troška poškodený tak tam je predpoklad že sa to drbe
a ten konektor je kčemu moc jsem tomu nerozuměl ? zezačátku ukazoval dost špatně palivoměr a ted neukazuje už vubec takže jsou asi jen dvě možnosti už ten konektor jak říkáš a budíky vyměním jěště budíky a uvidíme dík za radu . jo mám jěště jeden dotaz přetěsnoval jsem svody vyfukové a zalomil se mi jeden šroub v hlavě velký problém ? když ostatní budou doře držet ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten konektor je na zadnej náprave proste musíš na dáký zdvihák alebo jamu a tam podlezeš dopredo pred zadnú nápravu a na nej uvidíš dosť velký konektor ten je od nádrže čiže ho rozober a uvidíš ono v nem je vetšinou dosť zeleného sajrajtu takže ho vyčisti poprípade vymeň
No ta skrutka asi najlepšie je ju vyberákom vytiahnúť lebo neviem či Ti nebude tade fučať a hlavne či to dosť rýchlo nepoškodí tesnenie no možno to nevydí ale Já si myslím že to nebude velmi dobré nechať to tak
No ta skrutka asi najlepšie je ju vyberákom vytiahnúť lebo neviem či Ti nebude tade fučať a hlavne či to dosť rýchlo nepoškodí tesnenie no možno to nevydí ale Já si myslím že to nebude velmi dobré nechať to tak