Cruze HATCHBACK
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze HATCH
Sorry, toto nie. Možno je to iba zlá fotka, ale nepáči sa mi. Niečo, neviem čo, je tam inak než bolo na pôvodných fotkách. Tam to vyzeralo super.
- Reklama
-
Aké pôvodné fotky? Alebo myslíš tie kresby od dizajnérov? Podľa mňa je toto reálny Cruze hatch tak, ako sa bude sériovo vyrábať.
- thorntree76
Je tam právě přesně to co se dalo čekat vůči showcaru z paříže :větší světlá výška,umravněné světla ,kliky bez chromu , plasty vpředu vzadu a ty devatenácky na kterých stál tady je na osmnáckách z ltz verzeIacobus píše:Sorry, toto nie. Možno je to iba zlá fotka, ale nepáči sa mi. Niečo, neviem čo, je tam inak než bolo na pôvodných fotkách. Tam to vyzeralo super.
- Přílohy
-
- 2011-chevrolet-cruze-hatchback-rear-three-quarters_JPG.jpg (45.93 KiB) Zobrazeno 2141 x
HHR 2,4 LT
Tak ted je to prebouchana Astra se vsim vsudy teda, popravde se mi vubec nelibi a uprimne radeji asi Astru...nebo sedan, samozrejme
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Přiznejme si Daewroolet hatchabcky neumí. Z hezký Nubiry udělali hnusný Lacetti HB, Aveo HB je jedno z nejhnusnějších malých aut a to co provedli Sparkum s poslední generací A tohle je jenom další zoufalej pokus dostat se do dalšího segmentu trhu. Při tom sedany dělaj asi nejhezčí na světě.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Každému se pochopitelně líbí něco jiného, nechci ranit kované "majitele Daewoo", ale cruze je krásný právě proto, že je sedan. Já sám jsem chvilku váhal, jestli nepočkat na hatchback. Ale to je ta naše trhová deformace - nejdříve všichni chtěli kombi, protože byli chalupáři, pak všichni hatchback, protože je tzv. "praktický?", a Chevrolet chce samozřejmě prodávat a tak ho musí mít taky.
A že se někomu nelíbí? Někomu se zase líbí a pořád dokola...
A svoje dělá barva, úhel pohledu a jiné detaily - koncové světla, spodek nárazníku...
A mě se cruze moc líbí, proto jsem si ho objednal. Jiný dřívější Daewoo mě prostě nezaujal.
A že se někomu nelíbí? Někomu se zase líbí a pořád dokola...
A svoje dělá barva, úhel pohledu a jiné detaily - koncové světla, spodek nárazníku...
A mě se cruze moc líbí, proto jsem si ho objednal. Jiný dřívější Daewoo mě prostě nezaujal.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
- thorntree76
Co člověk to názor:D ja si na něj počkám za ty peníze stejně nic lepšího neníchrudoš píše:Tak ted je to prebouchana Astra se vsim vsudy teda, popravde se mi vubec nelibi a uprimne radeji asi Astru...nebo sedan, samozrejme
HHR 2,4 LT
to bolo jasne, ze ten hatch nebude taky ako na vystave. Tie svetla mohli nechat. Ale ked clovek chce, tak si ho kludne vylepsi. Svetla chrom aj kolesa sa daju dokupit...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- thorntree76
Nahodou me se libi docela dost, ale chce to videt nazivo, kouknout, osahat, svezt se. I kdyz jsem psal o chevy to co jsem psal, nejak mi prirostl k srdci... Takze asi do nej pujdu znovu, abych si mohl zanadavat ale uz asi ne do sedana, ale do tehle hatch verze a to hned jak jen to bude financne mozne...
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Nevím, nevím, jsem na sedany, ale ten bílý HB je nějaký hezčí. Je jasné, že je to taky o barvě a ta udělá jiný dojem. Ale je to o názoru každého.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Presne tak! Iná farba, iné svetlá a keďže design je o detailoch, tak aj taká maličkosť ako iné umiestnenie tých odraziek v zadnom nárazníku mu ublížilo.
- thorntree76
Iacobus píše:Presne tak! Iná farba, iné svetlá a keďže design je o detailoch, tak aj taká maličkosť ako iné umiestnenie tých odraziek v zadnom nárazníku mu ublížilo.
no ty odrazky jsou mlhovky a couvačky nějak mi hlava nebere jak se na tom dá ušetřit když do sedanu strčili všechno do jednoho světla a tady ne
HHR 2,4 LT
Daffe ale je ti jasne, ze auto se lisi od zadniho sloupku, tzn topeni ma porad stejne? Ja jsem ujety na sedany, prakticnost vyhnanou do ultima zatim nepotrebuju a s kufrem jsem zatim problem nikdy nemel (a to jsem se pred nedavnem stehoval) a navic se mi ten hatch nelibi. Cumak to bude mit nejkrasnejsi na svete (prirozene:) ), ale ten zadek, no, nevim...Daff.Cz píše:Nahodou me se libi docela dost, ale chce to videt nazivo, kouknout, osahat, svezt se. I kdyz jsem psal o chevy to co jsem psal, nejak mi prirostl k srdci... Takze asi do nej pujdu znovu, abych si mohl zanadavat ale uz asi ne do sedana, ale do tehle hatch verze a to hned jak jen to bude financne mozne...
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca