Zdravím vás všechny a přejdu hned k problému co mi nastal.
Asi před měsícem jsem zjistil,že mám propálený těsnění u výfuku,na dobu než seženu nový,jsem udělal provizorní.Asi 2,nebo 3dny bylo vše v pořádku a pak opět zvuk,jako když je díra ve výfuku.Řekl jsem že to těsnění asi nevydželo a auto používal jen na dojezd do práce a zpět.Včera se mi konečně podařilo sehnat těsnění,tak jsem ho tam dal a zjistil jsem,že mám propálený i těsnění,před katalyzátorem,tak jsem ho vyměnil taky.Po nastartování auta,mi vůbec nejde do otáček,po přidání plynu se dusí a jde mi kouř z podkapoty motoru.Mám obavy že je katalyzátor asi KO.Pokud ano,dá se nějak "opravit"na ježdění,nebo je zapotřebí koupit novej???
dusí se
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dusí se
No pravdepodobne sa Ti rosipal a teraz keď už Ti nefučí okolo tak prietok je malý lenže to môže robiť aj stredový no najjednodušie je proste katík vybrať a pozrieť do neho je to viditelné takže pokud je OK tak je v nem mriežka a keď je fuč tak chrastí no a dá sa uplne vyklapať a používať ho ako náhradu len emisie nesedia no a tady sa dá objednať náhrada tu mám aj Já
http://vyfuk-dily.autodily-velkoobchod. ... ru/pp/8433
http://vyfuk-dily.autodily-velkoobchod. ... ru/pp/8433
no ono teď když je to utěsněný,tak po nastartování je slyšet takový jakoby cinkání něčeho,jako když je někde něco rozsypaný.Když to profukovalo,ten zvuk jsem neslyšel,buď nebyl,nebo to nešlo slyšet.
-
- Kontaktovat uživatele:
No ako vravím Já už to riešil ale mne cinkal stredový a tiež dusil ale on to vetšinou robí katalizátor takže jediná pomoc je ho rozhodiť no a v tedy zistíš ako je na tom stredný tlmič
kat je rozpadlej a pokud tam jeste kousek zbyl je ucpany.pripadne je rozpadlej celej a ucpalo to stredovy dil vyfuku.
vyndat a vysypat pripadne rozbit zbytek katu.ale pak to bude mit zvuk jak stara pixla a bude o trochu vic zrat
vyndat a vysypat pripadne rozbit zbytek katu.ale pak to bude mit zvuk jak stara pixla a bude o trochu vic zrat
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
To su pekne rady, ak je keramicka mriezka v katalyzatore pokope tak ju rozhodne nevyklepavat ale pekne katalyzator otvorit a keramiku predat, tuto keramiku vykupuju za slusne peniaze, mozno aj na novy diel vyfuku alebo na polovcku noveho neoriginalneho (rozumej mensieho) katalyzatoru. Nie nadarmo niektori katalyzatory kradnu.
hm ty si taky dobrej
ano vykupuji 1 kg od 1000 kc do 2500
jeikoz to ma uz ted vysypany je tam toho polovina.ted jsme je resili z 1 katu je tak pul kila kdyz je zdravy.
rozriznout kat?proc kdyz ho vyklepes sikovne neprijdes o zadnou cast a je to za 5 minut.vykupuji i ten prach jelikoz ta platina tam porad je.
no ale kazdej at dela jak umi.
mimo to cely kat vykoupi podstatne draz nez jen ten vnitrek ale vetsinou uz pak neni co vratit misto katu.
ano vykupuji 1 kg od 1000 kc do 2500
jeikoz to ma uz ted vysypany je tam toho polovina.ted jsme je resili z 1 katu je tak pul kila kdyz je zdravy.
rozriznout kat?proc kdyz ho vyklepes sikovne neprijdes o zadnou cast a je to za 5 minut.vykupuji i ten prach jelikoz ta platina tam porad je.
no ale kazdej at dela jak umi.
mimo to cely kat vykoupi podstatne draz nez jen ten vnitrek ale vetsinou uz pak neni co vratit misto katu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51