Zásuvka v kufru
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Zásuvka v kufru
Chci se zeptat, jestli je nějaká zásuvka v kufru. Chci si pořídit na dovolenou autoledničku a nechce se mi tahat kabel až od řidiče. Je nějaká v kufru nebo dá se tam někde udělat? Zkoušel to někdo?
Díky
Díky
- Reklama
Re: Zásuvka v kufru
Mám pocit, že pouze u SW.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já používam to to a stačí to bohato keď to potrebuješ len občas
http://www.nakup1.sk/predlzovaci-kabel-p-3916.html
http://www.nakup1.sk/predlzovaci-kabel-p-3916.html
Něco takového mě taky napadlo, ale je problém, že používám navigaci v nokii a tu mám připojenou k zásuvce pod středovým sloupkem, tak jsem si myslel, jestli není někde ještě jedna.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ani to nieje problém Já sebou v každom aute vozím rozdvojku Na trhu ich je milión na výber Já vetšinou používam 3jku lebo -navigačka,transmizer,nabíjačka - takže proste zober treba dvojku a máš vystarané
- Přílohy
-
- 856438.jpg (7.28 KiB) Zobrazeno 4028 x
A ty nemáš dvě zásuvky v předu? J8 mám u SW i v kufru. A v předu je jedna dole pod ovládáním klimatizace atd. Ta je taková utopená a druhou místo zapalovače.
no já mám taky tu dole. Ale ta v zapalovači mi moc extra nedrží. Kde zhruba jí máš v kufru? Já mám sedan 2004. Je to snad ta plná výbava.
No je na pravé straně. Nejde přehlídnout. Ale jak jsem psal. Mám kombíka, tak nevím, jak to bude u sedanu.
U SW je v kufru a u nohou, u sedanu v kabině u nohou a U HB nikde - pouze zapalovač. Takže já mám smůlu.
Ja som prišiel do servisu že chcem namontovať zásuvky a technik ma vysmial že či mám dosť peňazí aby som si to dal urobiť potom mi povedal dajte si to priamo z batérie ale vsuňte tam poistku podľa spotrebiča aby sa náhodou niečo nestalo tak som si potom doma dorobil pod ovládanie klimatizácie 3ks a na zadnú časť stredového panela jednu do kufra sa najjednoduchšie dá dostať popod lišty na prehoch dverí
Lacetti 1,4
Béžová metalíza 09/05
Béžová metalíza 09/05