cvakanie z palubovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
cvakanie z palubovky
otravuje ma taky cvakavy zvuk vychadzajuci spoza budikov, ide iba o obcasny jav, ale vyrusuje ma to, ked buchnem po pristrojovke zmizne to, ale za chvilu sa znovu objavi a tak to ide dokolecka, najmenej sa to vyskytuje ked stojim, no ked sa rozbehnem a prejdem malou nerovnostou, tak sa to zacne ozyvat znovu, mate nejaky tip?
- Reklama
Re: cvakanie z palubovky
Na feliši mi to dělal náhon tachometru, ten čtyřhran měl velkou vůli a klepal se, ale netvrdím, že to je to samé i v tomto případě.jurajz píše:otravuje ma taky cvakavy zvuk vychadzajuci spoza budikov, ide iba o obcasny jav, ale vyrusuje ma to, ked buchnem po pristrojovke zmizne to, ale za chvilu sa znovu objavi a tak to ide dokolecka, najmenej sa to vyskytuje ked stojim, no ked sa rozbehnem a prejdem malou nerovnostou, tak sa to zacne ozyvat znovu, mate nejaky tip?
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nezabere síla,použíj větší sílu... (možná tak konečně zjistíš,co to děla,když se tomu koukneš na "střeva" )jurajz píše:otravuje ma taky cvakavy zvuk vychadzajuci spoza budikov, ide iba o obcasny jav, ale vyrusuje ma to, ked buchnem po pristrojovke zmizne to, ale za chvilu sa znovu objavi a tak to ide dokolecka, najmenej sa to vyskytuje ked stojim, no ked sa rozbehnem a prejdem malou nerovnostou, tak sa to zacne ozyvat znovu, mate nejaky tip?
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji rozebrat celou palubovku. Potom s rozebranou jezdit a postupně ji zase dávat dohromady po jednotlivých dílech a poslouchat, zda se zvuk ozve nebo ne. Když ano, tak alespoň víš, který díl Ti tam klepe nebo vrže...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
U lanose to dela taky, nekomu uprostred, mne nalevo, nekomu vpravo, delaji to ty tvrde plasty, jsou pekne napytel, mne to zaclo po jizdach na kostkach Shodit palubovku se mi nechce zatim, takze na to taky tlucu a mackam, ted se to uklidnilo, ale nevim na jak dlouho.
Vidim ze tohle je bolest vsech modelu
Vidim ze tohle je bolest vsech modelu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Re: cvakanie z palubovky
Když jsem odpojil čidlo teploty motoru pro Řj, tak relátka začali taky pracovat, zároven bylo znát že se s tím řj snaží poprat(měnila ot. apd.), po čase to vzdala a rozsvítila check-engine(kontrolku), nemáš podobné příznaky?jurajz píše:otravuje ma taky cvakavy zvuk vychadzajuci spoza budikov, ide iba o obcasny jav, ale vyrusuje ma to, ked buchnem po pristrojovke zmizne to, ale za chvilu sa znovu objavi a tak to ide dokolecka, najmenej sa to vyskytuje ked stojim, no ked sa rozbehnem a prejdem malou nerovnostou, tak sa to zacne ozyvat znovu, mate nejaky tip?
Napadlo mě že ti může otřesy vynechávat čidlo,konektor (náraz-vynechá-začne cvakat relé), zkus projít všemožné čidla a uvidíš...
)