Daewoo leganza motor
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo leganza motor
Caute mam auto leganza byl jsem s tim spokojeny ale jednoho dne se mi neco stalo s motorem jako nastartuju ale nec v tom pekne boucha.Hodne lidi mi rikaji at udelam repase motoru ale to by me vyslo nejak na 20tis a tak mi jeden kamarad poradil teda se me zeptal jestli by nebylo lepsi koupit motor na leganzu ze by to vyslo levneji nez repase ze kdyz dam repase moto ze mi tam jeste neco pokurvi ( ale tam uz nic pokurvit nejde ) ale byl sjem s tim spokojeny a nechci se ze svim milackem rozloucit a proto hledam motor a nevim kam se vubec obratit vsichni rikaji hod to ze skarpy atd no ale proste to auto je clenem rodiny tak se chci zeptat jestli nahodou nekdo nevite kde sehnat moturek je to daewoo leganza (2.0i 16V 98kw r.v 1999) moc dekuju za pomoc ale ja uz si nevim rady
- Reklama
Re: Daewoo leganza motor
Ahoj som rád ,že si tak vážiš Legu Ten motor daj pozret neakému odborníkovy čo sa do toho vyzná može tam byt ,len neaká prkotina ja som moju tiež kúpil zo zadrením motorom vymenil som ojnič.ložiská a motor šlape ak nový a zapár kor. No ešte niekdo tu na foru predáva LEGU len to treba riadne popozerat
Re: Daewoo leganza motor
motor se bude shanet blbe a navic jich je hodne uz poskozenych.
doporucuju rozebrat a zjistit vaznost zavady.
od kud jsi?
cena dilu neni nejlevnejsi ale pokud se nebude muset menit vsecko nebude to tak strasny.
doporucuju rozebrat a zjistit vaznost zavady.
od kud jsi?
cena dilu neni nejlevnejsi ale pokud se nebude muset menit vsecko nebude to tak strasny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil