Ahoj,
Nubira byla na STK a ME a úspěšně ji absolvovala se třemi lehkými vadami, hlavně mi vyčetli nahnilou brzdovou trubičku na předním kole, počítám, že když říkali "nahnilou", tak bude asi kovová. Moje otázka dne zní - nevíte kde ji seženu a neměnili jste ji už někdo? Překvapuje mě, že když auto bylo v prosinci na rozhýbání zaseklého brzdiče v servisu, tak nic neříkali. Když mi alespoň poradíte, kde to sehnat a pod jakým názvem, tak budu moc vděčný. Nerad bych, aby mi někde začala ucházet brzdovka.
Nahnilá brzdová trubička
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- silencercze
- Kontaktovat uživatele:
Nahnilá brzdová trubička
Daewoo Nubira II 2002 1,6 76kW
- Reklama
Re: Nahnilá brzdová trubička
...www.czdrafel.cz, www.autodilykrc.cz potřebuješ " kvalitní klíč " anebo ještě lepší univerzal s pohyblivou spodní částí, která se zakusuje a tedy povolíš vše i palivový filtr
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Hlavne nepouzivat kluce na vysokotlake rurky, maju este vacsie vole nez obycajne kluce, takze velmi rady znicia matice. Mam tonu a porovnaval som ju s proxxonom v obchode a to iste. Pomohlo ten kluc sklepat takze som vole vymedzil, cize sa tazsie nasuva najma na hrdzavu alebo poskodenu maticu ale skor s nim strhnem zavit nez poskodim 6hran.
A brzdove rurky sa dost zle menia, povodnu trasu zachovate len pri vybratom motore, riadeni a vsetkom ostatnom vratane naprav. Jedine improvizovat. Aspon na espere bez abs, na nubire s abs sa to sice zda byt jednoduchsie ale ktovie.
A brzdove rurky sa dost zle menia, povodnu trasu zachovate len pri vybratom motore, riadeni a vsetkom ostatnom vratane naprav. Jedine improvizovat. Aspon na espere bez abs, na nubire s abs sa to sice zda byt jednoduchsie ale ktovie.
tak to je ten " zlatý klíč " co vše povolí
...97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico