Ochranný nástrek podvozku
Moderátor: Blue Lanos
Ochranný nástrek podvozku
Využili ste niekto túto službu u tohoto moravského predajcu? Oplatí sa to?
http://www.auto-hm.cz/data/nastrik.png
http://www.auto-hm.cz/data/nastrik.png
- Reklama
Re: Ochranný nástrek podvozku
když vidím tu cenu ještě že si to udělám sám,vyjde to MY tak na 300-400kč ale vyplatí se to
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
OK, ale ja som drevák panelákového typu a tak musím za všetko platiť.
- Hanzy
To se delalo v dobe starych skodovek dnes nikdo auto tak dlouho vetsinou nema na to aby stihlo zrezavet.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
no ale benzínové hadičky a brzdové se vyplatí nastříkat a origo nastřik není moc košer,já to plánuju stříknout i s dutinama a vnitřky dveří teď v létě
Edmund Burke
Edmund Burke
Hanzy máš pravdu a té brzdové trubky sú už povrchovo upravené je to neaká umelá hmotaHanzy píše:To se delalo v dobe starych skodovek dnes nikdo auto tak dlouho vetsinou nema na to aby stihlo zrezavet.
to není umělá hmota ,ale barva která časem zkřehne a oloupe se vyplatí se to nastříkat kor když jezdíte na posolených silnicích ale každej jak uzná jak vhodný,je fakt že za 10 let by chtělo změnit vůz už jen skrz opravy
Edmund Burke
Edmund Burke
Možno na tých lac.autách je farba ale pod farbou sú ešte pozinkovanéladinek píše:to není umělá hmota ,ale barva která časem zkřehne a oloupe se vyplatí se to nastříkat kor když jezdíte na posolených silnicích ale každej jak uzná jak vhodný,je fakt že za 10 let by chtělo změnit vůz už jen skrz opravy
Spodek vozu jsem naposledy stříkal na škodě 120 na kolébce...
...od té doby se tím vůbec nezabývám, a myslím že ani nemusím, protože dříve než sežer rez spodek vozu, tak se auto dává pryč...
...od té doby se tím vůbec nezabývám, a myslím že ani nemusím, protože dříve než sežer rez spodek vozu, tak se auto dává pryč...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Honzíku, pri všetkej úcte, ešte auto nemáš a už ho dávaš pryč. Prečo, lebo bude hrdzavé? (ak teda vylúčim možnosť že len preto lebo na to máš ) Túto zimu mám auto nasolené ako údené mäso. A nemusím byť ani veľký odborník aby som videl, že toto auto to v našich podmienkach asi bude potrebovať, hlavne keď si plánujem auto nechať dlhšie. Je mi jasné, že toto je fórum a každý si môže povedať svoj názor a o tom to je. Chcel som však počuť skúsenosť niekoho kto si to dal, nie kto si to určite nedá. Ale inakhonzik píše:Spodek vozu jsem naposledy stříkal na škodě 120 na kolébce...
ne profesionálně ,ale hobby tyhle věci dělám a dělal jsem to i na všech předešlých autec,komplet zpodek a podběhy kol,tohle opakuji ty nástřiky každé dva roky ,používám resistin na zpodky nebo tlumex,obojí postačuje a hodně pomůže.K tomu vždy natřu výfuk.Teď to budu dělat i na aveu s tím že vystříkám i vnitřky dveří rezistinem na dutiny je jinej než na zpodky.Auto splácím a musí vydržet co nejdýl.Jak se o auto staráš tak dlouho ti vydrží.
Edmund Burke
Edmund Burke
Jasně, já s Vámi souhlasím, ale s Puntem jsem za 4 roky najel 120 tisíc, jezdím denně, o auto se starám, ale spodek jsem nijak nenatíral, ale na druhou stranu mám možnost ho u garáže stříknout čistou vodou, což dělám, karoserie je po 4 letech jako nová, kromě "otřískání" od odletujících kamenů na boku, jinak vše včetně spodku o.k.
A nemyslím si, ře by Cruze měl vydržet méně...
A nemyslím si, ře by Cruze měl vydržet méně...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
- vetr.roman
Ja se dnes na rampě dival na spodek auta a ted snim jezdim druhou zimu.Spodek auta jednou za čas ostřikam na vapce a je v pohodě.
Ale ta ochrana proti korozy je nic moc na to že je to tenky plech, natřeny podběhy a zbytek jen barvou kde už de vidět jak je od kaminku decentně narušena.
Tak uvidime po zimně jak to bude vypadat.
A v servisu na nastřik podvozku potřebuji dva dny(prvni den očisti spodek,vysuši a druhy to střiknou).
Ale ta ochrana proti korozy je nic moc na to že je to tenky plech, natřeny podběhy a zbytek jen barvou kde už de vidět jak je od kaminku decentně narušena.
Tak uvidime po zimně jak to bude vypadat.
A v servisu na nastřik podvozku potřebuji dva dny(prvni den očisti spodek,vysuši a druhy to střiknou).
- Přílohy
-
- P1120121.JPG (161.37 KiB) Zobrazeno 6686 x
-
- P1120123.JPG (140.9 KiB) Zobrazeno 6686 x
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Zdravým,prekutral som celý net,no ani bohovi to neviem nikde zohnať.Nemáte niekto cestu do rumunska?
Nenatrafil niekto z vás na niečo podobné?
http://www.scutauto.ro/kepek/2/25/scut- ... 2008-.html
Nenatrafil niekto z vás na niečo podobné?
http://www.scutauto.ro/kepek/2/25/scut- ... 2008-.html
Nenájdeš.
Ale v inej téme sme to preberali, tuším diesle ten kryt majú, alebo auta model 2011, teraz neviem. Ale niekto sem písal že taký istý kryt z nového Opla Astra by tam mal pasovať.
Ale v inej téme sme to preberali, tuším diesle ten kryt majú, alebo auta model 2011, teraz neviem. Ale niekto sem písal že taký istý kryt z nového Opla Astra by tam mal pasovať.