Zdravim ,
prosim vas chtela bych se zeptat zdali je mozno abych mela "vytrelovaci klic jako
maji octavky a fabie"???Mam stim nekdo zkusenost??
Obcas se mi stane , ze se mi klic zarazi do stehna....
Dekujiiii
kalos r.v 2005 klice - pomoc
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: kalos r.v 2005 klice - pomoc
Ahoj, nevím jestli takové klíče jsou ke kalosu.
Ale určitě se to dá udělat, mi jsme si na střední škole dělali s Octaváckých vyst. klíču, svoje klíče od bytu a pak jsme frajeřili před holkama.
Stačí pořídit vystřelovaci klíč, vyklepat klínek a vytáhnout.
Pak si ten svůj musíš zarousit, nasadit a buď zaklínovat nebo kvalitním lepidlem vlepit.
Pokuď jseš kousek šikovná ( coš nepochybuji ) tak to určitě zvládneš sama.
Ale určitě se to dá udělat, mi jsme si na střední škole dělali s Octaváckých vyst. klíču, svoje klíče od bytu a pak jsme frajeřili před holkama.
Stačí pořídit vystřelovaci klíč, vyklepat klínek a vytáhnout.
Pak si ten svůj musíš zarousit, nasadit a buď zaklínovat nebo kvalitním lepidlem vlepit.
Pokuď jseš kousek šikovná ( coš nepochybuji ) tak to určitě zvládneš sama.
Carthell Prg
Nevím, jak vypadá kalosův klíč, ale třeba by se dalo použít něco takového:
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/dalk ... key-track/
Jen tak mimochodem, dost dobře jsem nepochopil, jak se může klíč zabodnout do stehna.
Na tom "oktávkovským" klíči spatřuji jen jednu výhodu, pokud je človšk nervózní, tak se s tím dobře dá hrát. Minulý týden jsem jej u zubaře vycvaknul a zasunul asi 500x. Jinak v tom nevidím žádnou extra výhodu.
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/dalk ... key-track/
Jen tak mimochodem, dost dobře jsem nepochopil, jak se může klíč zabodnout do stehna.
Na tom "oktávkovským" klíči spatřuji jen jednu výhodu, pokud je človšk nervózní, tak se s tím dobře dá hrát. Minulý týden jsem jej u zubaře vycvaknul a zasunul asi 500x. Jinak v tom nevidím žádnou extra výhodu.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
No, mela jsem trosku popito a mela jsem klice na stehne a kdyz jsem sla domu tak jsem musela
nekde spatnout a klice se mi zapichli do stehna a mela jsem tam modrinu jako prase
od te doby nepiju.
Mne se to libi - vystrelovaci klic , kdyz jedu tatovym superbem tak si furt hraju s klicema od auta kdyz muzu
nekde spatnout a klice se mi zapichli do stehna a mela jsem tam modrinu jako prase
od te doby nepiju.
Mne se to libi - vystrelovaci klic , kdyz jedu tatovym superbem tak si furt hraju s klicema od auta kdyz muzu
Nevím kolik si mněla klíču v kapse ale myslím že si musela ich mít víc (od bytu atd.)
takže musíš být ráda že se ti nezapichli všechny
V tém případě si musíš udělat všechny vystřelovaci nebo přestat chlastat a nebo si pořídit takovou věc kterou nosíte vy baby (kabelku)
Ahooj.
takže musíš být ráda že se ti nezapichli všechny
V tém případě si musíš udělat všechny vystřelovaci nebo přestat chlastat a nebo si pořídit takovou věc kterou nosíte vy baby (kabelku)
Ahooj.
Carthell Prg
Taký klúč si idem dat robít aj ja aj z dialk.otváraním aby som nemusel ešte nosit zo sebou aj dial.ovlád bol som sa dnes na to pýtat a dá sa to, lenže je to dost mastné 70é no bez dialkového by to stálo asi menej ešte pozor v klúči je aj imobilzer taký malý valček ten treba dat s toho stareho klúča von a dat potom do toho vystrelovacého