RESET ECU a ucenie jazdit...
Moderátor: Blue Lanos
Re: RESET ECU a ucenie jazdit...
taky jsem teď učila auto jezdit , podařilo se mi totiž vybít baterii, když jsem si tady přečetla jaké to má následky tak sem myslela že mě trefí, auto jsem nastartovala přes kabely a vypadalo to vpořádku, pak sem se ale rozhodla baterii nechat dobít do plna, protože jsem jela jen na krátkou vzdálenost, mno a když jsem baterii vrátila zpátky do auta byl to děs auto řvalo jak traktor a celkově se chovalo divně...tak jsem to pořádně projela a lanosek po 100km už zase umí jezdit
daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim
a ako je to s ucenim v pripade benzin+LPG ?
ak startujem motor na benzine, potom pockam, kym sa zohreje splynovac, a tak prepnem na LPG?
treba naucit ECU jazdit cisto na benzin, alebo mozem tak, ako zvycajne chodim...
Vdaka
a ako je to s ucenim v pripade benzin+LPG ?
ak startujem motor na benzine, potom pockam, kym sa zohreje splynovac, a tak prepnem na LPG?
treba naucit ECU jazdit cisto na benzin, alebo mozem tak, ako zvycajne chodim...
Vdaka
Ovplyvnilo to niekomu spotrebu ? klesla ? ja jazdím min. za 8l nech sa akokolvek snažím .
Lanos 1.5 SE 98 (175tkm)
-
- Kontaktovat uživatele:
stastny novy rok vsetkym
ja jazdim za minimalne 10l LPG. a ked som ratal dlhodobo za par mesiacov, tak mi vyslo az 13! asi je nieco zle nastavene.
pekny den
ja jazdim za minimalne 10l LPG. a ked som ratal dlhodobo za par mesiacov, tak mi vyslo az 13! asi je nieco zle nastavene.
pekny den