PF 2011
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: PF 2011
Veselý Silvester a vykročenie do Nového roka tou správnou nohou prajú Vojto a Sonička. A ako vraví kolega Topol, ať nám jezdí a nezlobí.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Reklama
TAK SA PRIPÁJAM AJ JA
- Přílohy
-
- aveo_tuning1_preview[1] A.jpg (82.88 KiB) Zobrazeno 1434 x
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
....................hladolef píše: Ich trinke auf gute Freunde, verlorene Liebe, auf alte Götter und auf neue Ziele, auf den ganz normalen Wahnsinn, auf das was einmal war. Darauf, dass alles endet, und auf ein neues Jahr
Z tohoto pěkného Novoročního přáníčka ... jsem uměl přeložit vše ... jenom nevím Pepane ... co znamená " auf alte Gotter " / na stará co děkuji za vysvětlení ... a moc chválíme PF všech zúčastněných
alte Gotter-ö
alte Götter-stari, bozi.
alte Götter-stari, bozi.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Připíjím na dobré přátele, ztracené lásky, staré bohy a nové cíle, na pravidelné šílenství, o tom, co kdysi bylo. Že všechno končí, a na nový rok
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.............................hladolef píše:Připíjím na dobré přátele, ztracené lásky, staré bohy a nové cíle, na pravidelné šílenství, o tom, co kdysi bylo. Že všechno končí, a na nový rok
OK ... asi takto jsem si to Pepane přeložil ... akurátně jsem jako napotvoru nemohl ve slovníku najít to slůvko " Götter " proto jsem nevěděl co to znamená ... díky už si to budu pamatovat. Moje učitelka " maminka " už 33 roků nežije a to jeden tu řeč zapomíná, když nemá s kým polemizovat ... / dneska je to samá Anglina / mějte se všichni moc hezky a užívejte si Novoroční dny
Ahoj všetci!!!
takže trošku omeškane, ale prajem Vám všetkým Šťastný Nový rok ...Veľa úspešných kilometrov, zdravie, lásky, a všetko dobrého
ja som cez sviatky robil a potom som bol na Východe doma na 2týždne a tam mám slabý signál na internet
takže trošku omeškane, ale prajem Vám všetkým Šťastný Nový rok ...Veľa úspešných kilometrov, zdravie, lásky, a všetko dobrého
ja som cez sviatky robil a potom som bol na Východe doma na 2týždne a tam mám slabý signál na internet
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009