Jezdil jsem stylem brzda plyn pac tady to je sama zacpa.
Nekteri maji kecy na to, ze prej motor nedostacuje, mne dostacuje az az samozrejme je ale poznat treba do kopce, kdyz jedete komplet zatizeni, tzn.4lidi plus kabelinka v kufru"
Co mi taky vadi je, ze zpatecka je na silnej kvalt takze v tom snehu kdyz couvam tak vytocim motor jak cip" a pak smrdi radicka.
Velke plus jsou parkovaci senzory, kt.ale bohuzel nezasnamenavaji chodce, takze uz jsem malem prejel par chodcu kdyz jsem couval, poznal jsem je az kdyz mi mlatili do kufru

Dalsi minus je, ze dle me topeni dostatecne netopi az po dlouhe dobe

Auto je obrovite a super, kazda baba do to chce a nejlepsi je ze si lidi mysleji ze to auto ma cenu prej vetsinou od 500tisic a vcera dokonce tipek si myslel ze je za mega

Upravy na nem chci udelat listy okenni chromovane(prave) listu vzadu na kufru nad spz nevim nevim. Chci aby vypadal jako cruze 2011. Chci mit vzadu kouli abych mohl vozit nase spoluobcany s tenisakem v puse a na parkovani dobre mi neoplati zadek aspon.
Pak zatmavit zadni okna vseci a to je vse. Pak treba casem tam dat ty svitici chevrolet prahy a stresni okno.
Ted budu instalovat lapace bordelu na kazdy blatnik-myslim ze je to dobra vec pokud nechcete mit zasvinene dvere.
PS: Na zacatku si delam legraci ok tak to berte s humorem =)