Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Dostala stejnou ránu (tj. na stejné místo) jako ta moje 1. dubna, ale bohužel tahle ve větší rychlosti...-peha- píše:Jo a mimochodom mna dneska nepotešila jedna nehoda lebo dalšia Kráska to má asi za sebou![]()
![]()
Alvíne, zaplať pambu, že to byla toková prkotina, mohlo být hůře. Tak ať jezdí a nezlobíalvin píše:Už mám moju Eibhlin doma,ukázali mi,čo treba robiť,keby sa to zopáklo,no švanda kto mečom bojuje,mečom hynie,na vine mohlo byt stuhnuté relátko,s podobnými ja v práci prichádzam denne do kontaktu,ale u konkurenčnej značky. celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
Tak to tě vyšlo laciněji než moje nový zámky na Matize, přičemž klíče od starejch se našly dvě hodiny poté, co palikx po výměně odjelalvin píše:celý špás odťah 42 € a dignostika 23 €,nuž pekný,nečakaný vianočný darček
Ocino proč najíždíš na ten ostrý obrubník když pak musíš měnit gumu???vado píše:Mna nepotesilo, ze som vcera na pumpe nezbadal ostru hranu obrubnika a bohuzial, si to odniesla lava predna pneumatika. Trzna rana v dlzke asi 7 cm v bocnici. Uz sa to nedalo rozchodit. Nikomu neprajem vymenu kolesa v dazdi a hlavne za neustaleho bombardovania otazkami typu: Ocino, preco musis menit koleso; Ocino, naco mas ten kluc; Ocino, mne je zima ... a podobne![]()
Najviac roboty - teda telefonatov - mi dalo zohnat dve nove gumy v BA. Vsetko vsade vypredane.
Nakoniec sa podarilo a uz mam vpredu Matadorky MP52 185/60 R14 T. Byvale prave predne koleso typu MP56 sluzi teraz ako rezerva.
Sice mam vzadu 185/65 (v technickom je napisany rozmer 185/60, teda asi porusujem predpisy), co je o trochu viac, ako vpredu, ale hadam to ujazdim a dufam, ze si to zabky pri nejakej nahodnej kontrole nevsimnu ...![]()
Ozaj, je mozne mat na rozdielnych napravach rozdielne rozmery pneumatik ??
p.s.: cele ma to stalo 78E nove gumy, 13E prezutie a 2E za "recyklaciu" starych pneumatik
Beriem to (a dufam, ze aj moja tretina) ako vianocny darcek pre Lanoska
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |