ze vstriky v haji
cidlo teploty funguje jak na plyn tak na benzin stejne.
plynova jednotka ma sice svoji ale snimace bere z motoru.
pokud je to ulity tak musi byt nejaky vstrik nebo vsecky poskozene
TAK jsem koupil LANOSKA a blbne na benzin za studena
Moderátor: Blue Lanos
Re: TAK jsem koupil LANOSKA a blbne na benzin za studena
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
Dělá mi to ten samý problém, za sudena nastartuju a na benzín to brblá na 3 a možná dokonce snad jen na 2 válce... Vyměnil jsem všechny vstřiky za jiné a je to stejně furt to samé... Když se to zahřeje, tak běží dobře, ale taky občas zakucká na 3...no na plyn bez problémů!?
Motor jsem teď dělal nový, všechny válce mají kompresi 14 bar, nové svíčky, čidla, kabely...
Mám Nubiru 1.6 16v.
Motor jsem teď dělal nový, všechny válce mají kompresi 14 bar, nové svíčky, čidla, kabely...
Mám Nubiru 1.6 16v.
Tak pánové, problém vyřešen!!!!!
Všichni které tento problém trápí a už vyzkoušeli vyměnit všechno možné se podívejte na nastavení rozvodů. To tu nikoho nenapadlo a já jsem to zkusil, protože všechno ostatní už jsem vyzkoušel a bezvýsledně, no a světe div se, byly posunuté o jeden zub!!! Takže ventily byly načasované špatně a otvíraly a zavíraly kdy neměly. Někdo si možná říká OK, ale proč to na plyn jede normálně?? To proto, že moment výbuchu benzínu ve válci je jiný než u plynu. Tak to omrkněte a pak napište, jak to dopadlo. Já jsem je posunul tam kde mají být a motor jede úplně sametově
Všichni které tento problém trápí a už vyzkoušeli vyměnit všechno možné se podívejte na nastavení rozvodů. To tu nikoho nenapadlo a já jsem to zkusil, protože všechno ostatní už jsem vyzkoušel a bezvýsledně, no a světe div se, byly posunuté o jeden zub!!! Takže ventily byly načasované špatně a otvíraly a zavíraly kdy neměly. Někdo si možná říká OK, ale proč to na plyn jede normálně?? To proto, že moment výbuchu benzínu ve válci je jiný než u plynu. Tak to omrkněte a pak napište, jak to dopadlo. Já jsem je posunul tam kde mají být a motor jede úplně sametově
no a kdo ti delal rozvody?a jak je to dlouho?
priznam se ze jsem resil spis 8 ventilove motory.u 16 v motoru sem tyhle problemy nikdy nemel.a samozrejme ze rozvody je to prvni na co se obvykle koukam.navic mam diagnostiku a tam je -podle toho ktera vacka je spatne-poznat na podtlaku motoru ze je neco spatne.
bohuzel stejne priznaky a si 20 ruznych zavad.
priznam se ze jsem resil spis 8 ventilove motory.u 16 v motoru sem tyhle problemy nikdy nemel.a samozrejme ze rozvody je to prvni na co se obvykle koukam.navic mam diagnostiku a tam je -podle toho ktera vacka je spatne-poznat na podtlaku motoru ze je neco spatne.
bohuzel stejne priznaky a si 20 ruznych zavad.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51