jak vypnout ESP ?
Moderátor: Blue Lanos
jak vypnout ESP ?
zdar lidi, máte někdo zkušennost s tím, jak u Cruze vypnout ESPéčko?
Už mě nebaví pořád se s tím přetahovat o vládu nad řízením. U jiných aut na to byl knoflík na vypnutí, je tu nějaká finta jak to vypnout nebo natrvrdo vytáhnout pojistku?
Už mě nebaví pořád se s tím přetahovat o vládu nad řízením. U jiných aut na to byl knoflík na vypnutí, je tu nějaká finta jak to vypnout nebo natrvrdo vytáhnout pojistku?
- Reklama
Re: jak vypnout ESP ?
9 zobrazení a žádná užitečná rada?
ok, tak já zkusím natvrdo vytáhnout pojistku, snad na ní nevisí ještě něco dalšího.
ok, tak já zkusím natvrdo vytáhnout pojistku, snad na ní nevisí ještě něco dalšího.
- Dimco Nubira 97
A cruze nemá gombík na vypnutie ??? Tomu neverím... a inak nie som si istý keď odpojíš ESP či ti bude správne fungovať EBD a ABS
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
-
Ahoj v návodu na straně 108 je postup jak systém ESC vypnout, tak se tam mrkni otázka 5 vteřin. 2 vteřiny najít návod na stránkách chevrolet.cz a pak 3 vteřiny na stažení a funkci hledat zvládáš asi taky.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Kia Cee'd SW 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Daewoo Tacuma 1,6 16V - dnes má manželka
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
-------------------------------------------------------
Yamaha FZS600 Fazer
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer
Osobne bych ho v tomto pocasi vubec nevypinal Ale kdyz mas rad adrenalin tak proc ne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky bych ho nevypínal, i když je čudlík vpravo od šaltpáky esp a protiprokluz jsem vypl jen jednou, když jsem na parkovišti blbnul a chtěl klouzat na ruční brzdu. Ale i to mne brzo přestalo bavit, protože cruzík při zatažení ručky začne zvonit
černý Cruze 1,8 LT
Taky nejak nechapu, co resis, tlacitko je vpravo od saltrpaky, staci jej podrzet nejakych 5 vterin a je vypnuto. To tlacitko je viditelne snad i z kufru, nejak nechapu, ze sis toho nevsiml. Navic v navodu to je taky. Tak hodne stesti pri blbnuti
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
-
Musím se zastat kolegy, asi tuším, co ho vede k tomu to vypnout. Musím říct, že v létě na suchu je auto s vypnutým ESP a v hodně utažených zatáčkách MNOHEM rychlejší než se zapnutým ESP, osobně několikrát vyzkoušeno
Jinak teď bych ho nevypínal už z toho důvodu, že protiprokluz vydatně pomáhá v rozjezdu v rozbředlém sněhu.
Jinak teď bych ho nevypínal už z toho důvodu, že protiprokluz vydatně pomáhá v rozjezdu v rozbředlém sněhu.
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer
Ahojte ESP pracuje len do určitej rýchlosti a tá neni moc velká
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
-
ESP pracuje ve všech rychlostech a především v těch vyšších má nejvyšší přinos pro řidiče.HusarJan píše:Ahojte ESP pracuje len do určitej rýchlosti a tá neni moc velká
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer
BMW 530D
Kia Cee'd 1,6 CRDi 85kW
Hyundai Coupé 2,0i 16V
Daewoo Lanos 1,3i
Fiat Croma 2,0i 16V
Fiat Croma 2,0i 8V
Fiat Punto 1,25i
Yamaha FZS600 Fazer
Ja by som vypol ESP a TC len v lete, ked je sucho...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
-
- Kontaktovat uživatele:
Já ho nevypínám ani v lete a v robote máme zásahového medveda a tam sa nedá vypnúť nič a to má snad všetky možné skratky ale ani on cez leto ani neškitne len v zime a keď je véélmi mokro no a to s ním k nehodám jazdím aj v zime až do rýchlosti 180 km/h a sedí ako uliatý len si bliká kontrolkamy
ja ho taky nevypinam ale kolega chtel vedet jak se vypina tak se mu to objasnilo a vseci sme spokojeni
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Já osobně rád diskutuju o problémech, vylepšeních nebo jen tak kecám, ale sorry ptát se na to jak vypnout ESP svědčí pouze o absolutní ignoraci všech informací, které jsi k autu dostal. Máš přece příručku, když koupíš settopbox taky si přečteš návod, jinak naladíš "figu borovů" a tak složitý výrobek jako je moderní auto si zaslouží prostudovat si návod k použití a to docela důkladně, je v něm spousta věcí co se má a co nemá, tak že nejdřív studuj ! A až když nevíš tak se ptej ! A divím se že na podobné otázky tipu jak rozsvítit světla, někdo vůbec reaguje
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502