moje avejko
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: moje avejko
Môže to fakt závisieť od dennej výroby lebo zoberme len ten PC v AVEU tak na zahraničných cestách to má normálne a tady to vetšinou zakryli tým plastom a to isté je otváranie kufra a tak sa nečudujme že aj svetla majú všeliako veď na Oktávkách je to normálné že sa to dá nastaviť softvérom ale Já má Tour s dobrou výbavou ale nastaviť mi to nevedeli a kolega má ten istý ročník 1,4 s klučkami na oknách a tomu to ide tak neviem ako sa výrobca staví k svojim modelom ale asi cena určuje to čo máme,proste sa to odvíja od motora čiže moja 1,9 TDi je podstatne drahšia ako 1,4 MPi no a aby cena nebola až taká priepastná tak proste z drahšiej dačo uberú a do lacnejšiej pridajú
Ješte porovnanie tak Š -Oktávia Tour 2 s rovnakým motorom ale jedna má PC a druhá nie ale ta čo nemá PC má tempomat a druhá nie no za príplatok to dorobia a cena je u oboch komponentou skoro identická
Proste nemôžeme mať všetko hneď naraz ale postupne nám to radi dorobia
Ješte porovnanie tak Š -Oktávia Tour 2 s rovnakým motorom ale jedna má PC a druhá nie ale ta čo nemá PC má tempomat a druhá nie no za príplatok to dorobia a cena je u oboch komponentou skoro identická
Proste nemôžeme mať všetko hneď naraz ale postupne nám to radi dorobia
- Reklama
K tomuto tématu: moje světla?
Spínací skříňka: bez klíče – přepínač světel na poloze 2 potkávací = nesvítí
Spínací skříňka: klíč je pouze zasunut – přepínač světel na poloze 2 potkávací = svítí parkovací,
Spínací skříňka: klíč je na poloze 1 – přepínač světel na poloze 2 potkávací = svítí potkávací světla,
Spínací skříňka: klíč je na poloze 1po startu – přepínač světel na poloze 2 potkávací = svítí potkávací světla
Při startu se světla NEVYPNOU STARTUJI S ROŽLÍMA SVĚTLAMA.
Spínací skříňka: bez klíče – přepínač světel na poloze 2 potkávací = nesvítí
Spínací skříňka: klíč je pouze zasunut – přepínač světel na poloze 2 potkávací = svítí parkovací,
Spínací skříňka: klíč je na poloze 1 – přepínač světel na poloze 2 potkávací = svítí potkávací světla,
Spínací skříňka: klíč je na poloze 1po startu – přepínač světel na poloze 2 potkávací = svítí potkávací světla
Při startu se světla NEVYPNOU STARTUJI S ROŽLÍMA SVĚTLAMA.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- Scorpion.11
Mám to stejný co Saamm Jinak ty světla si zapínáš sám a to buď otočíš a zapneš na automatické zapínání světel a nebo vypneš a máš manuální zapínání světel
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
ja to robim tak ze vzdy pri starte bud rano v garazi alebo v zime startujem tak ze dam si len parkovacky a potom ako nastartujem hned prepnem
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
- Scorpion.11
Jinak jsem se díval, že Aveo 3dvéřové i 5dvéřové a taktéž Cruze, Spark, Captiva už má v základní výbavě i Denní svícení Proč, ale sedan to zatím ve výbavě nemá z jakého důvodu
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
scorpion 11 nevím jak ty ale mě to svítí na první poloze automaticky a vypnout to nejde tak to je asi to dení svícení xwing to tak má taky mám ještě k tomu štelování rychlosti ciklovače stěračů,tím mou debatu o světlech uzavírám
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Podla mna preto lebo sedan sa vyrába dlhšie bez zmeny ako dajme tomu nový Aveo HB či už 3 alebo 5 dverák, ktorý pešiel omladzovacou kurou v roku 2008.
Škoda Roomster TSI
- Scorpion.11
Vždyť přece s páčkou pootočíš na OFF (pokud to tam máš) což je vypnutí automatického svíceníladinek píše:scorpion 11 nevím jak ty ale mě to svítí na první poloze automaticky a vypnout to nejde tak to je asi to dení svícení xwing to tak má taky mám ještě k tomu štelování rychlosti ciklovače stěračů,tím mou debatu o světlech uzavírám
Asi něco takovýho -
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
takovou páčku ale nemám
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek píše:takovou páčku ale nemám
Asi nemáš predné hmlovky .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
už to prostě řešit nebudu,vím že OFF je vypnuto ,ale mě to svítí i na off prostředek parkovačky a vrch je s osvětlením interiéru a pohasnutím radia,hotovo basta,nejsem už zvědavej na nějaký chytrý řeči a pod.Jak psal samm není to téma Moje světla .konečník
Edmund Burke
Edmund Burke
Ale houby...Scorpion.11 píše:Vždyť přece s páčkou pootočíš na OFF (pokud to tam máš) což je vypnutí automatického svíceníladinek píše:scorpion 11 nevím jak ty ale mě to svítí na první poloze automaticky a vypnout to nejde tak to je asi to dení svícení xwing to tak má taky mám ještě k tomu štelování rychlosti ciklovače stěračů,tím mou debatu o světlech uzavírám
V OFF polohe s klucikom v zapalovani a vypnuty motor svietia parkovacky, pri beziacom motore normalne svietia hlavne svetla, ale nesvieti palubovka.
Proste ked bezi motor, tak nemate sancu vypnut uplne svetla a ked chcem parkovacky musim prepnut na tu druhu polohu.
Tretia poloha je nocne svietenie, cize svieti uz aj palubovka.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Už to tu bolo pár x poppísané ako to funguje. Ja to mám presne tak ako Xwing a Ladinek. Máme to na 2 autách takto na ostatných klasika vypnuté parkovačky a hlavné potom.
Škoda Roomster TSI
- Scorpion.11
Tak jsem to byl pro jistotu odzkoušet a...xwing píše:Ale houby...
V OFF polohe s klucikom v zapalovani a vypnuty motor svietia parkovacky, pri beziacom motore normalne svietia hlavne svetla, ale nesvieti palubovka.
Proste ked bezi motor, tak nemate sancu vypnut uplne svetla a ked chcem parkovacky musim prepnut na tu druhu polohu.
při otočením na OFF tak jak při zasunutí klíčku či pootočením klíčku nebo při nastartováním mě osobně světla nesvítí a pukud běží motor tak klidně můžu zhasnout světla bez problému
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Inymi slovami... Tvoje Avejko nema denne svietenieScorpion.11 píše:Tak jsem to byl pro jistotu odzkoušet a...xwing píše:Ale houby...
při otočením na OFF tak jak při zasunutí klíčku či pootočením klíčku nebo při nastartováním mě osobně světla nesvítí a pukud běží motor tak klidně můžu zhasnout světla bez problému
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008