-peha- píše:Teda pardálové v Praze je to fuj tajbl no ani zaparkovař sa tu nedá ,kráska zasvinená ako hrom a už som aj zapadol no hrúza 700 kylákú docela ušlo ale hlavní mnesto je horor
V Praze je hnus stale
Pehacku kdy a kudma jedes ze by jsme mohli dat nekde zcuka a dal bych ti podlozky.
U nas ted nadherne sviti slunicko -8.Rano bylo v 8 - 18 tak mohlo byt driv i kolem-20
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
...no peha mě už to přijde normální a proto radši jezdím ven z Prahy...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Možná to mělo být v sekci video, ale mě se zdá, že to dnes pasuje spíš sem. Cestička v sněhu
Jinak u nás (Kladno) cca 25-30cm a vyjet z řady a pak do ní zaparkovat je docela problém.
Vlasta píše:Možná to mělo být v sekci video, ale mě se zdá, že to dnes pasuje spíš sem. Cestička v sněhu
Jinak u nás (Kladno) cca 25-30cm a vyjet z řady a pak do ní zaparkovat je docela problém.
.....................
Tak ten chlapík je pěkně vyšachoval ... " Vojta " Tě předeběhl tou ukázkou pro zasmání ... ale nevadí vidí to i ostatní na foru ... měj se hezky
Nevím jak jinde, ale u nás na vsi (tj. Kladensko) jde teplota prudce nahoru, před 2 hodinami bylo -5,6, teď je -1,3 a pořád to stoupá... Jestli na tu promrzlou zem teď naprší, tak potěš koště .
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
to docent II... Jestli na tu promrzlou zem teď naprší, tak potěš koště
ani né koště, jenom klempíři budou mít o práci postaráno...
a proto mějte se fajn a bez nehod
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
ladinek píše:v Brně je plno sra....a dnes bylo teplo jinak se tady solí už mě dvakrát ohodili celý aveo za jízdy,jinak auto jak psase
.................
Dolní Poustevna ... Šluknovsko ... jemně sněží -1C° ... silnice udržované plužením a posypem ... také jsem musel včera Matízka sbavit bílé barvy která mu nesluší ahoj všem