zdravim,
poslednu dobu co som si vsimol tak ked som siel z kopca mal som zaradeny 3.p.st a ked som chcel podradit na 2.p.st tak mi motor skapal...
skusil som nastartovat a neskor mi to len tak tak neskapalo, otacky mi klesli pod 500, rozsvietili sa kontrolky ale motor znova nabehol...
neviete cim to moze byt?? auto je cerstvo po oprave rozbitych rozvodov...
jedna sa o Daewoo Nubira II rv. 2000 1.6 16v 77kW
dakujem za rady
PS: ale toto som si vsimol ze sa mi stane len ked idem z kopca, a len ked radim z 3ky na 2ku... na rovinke mi zatial len klesli otacky k 500 ale potom znova nabehli normalne....
podradovanie z 3 na 2 motor skape
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: podradovanie z 3 na 2 motor skape
Mě to dělala uvolněná hadice pod tim černym krytem co máš na krytu ventilů motoru. Nevim co to je... asi odvětrání, otáčky mi houpaly, pak spadly volnoběžný otáčky a motor zdechnul, spotřeba šílená a při podřazování to zdechlo. Šel jsem postupně od svíček a když jsem sundal ten kryt, všiml jsem si vzadu na ventilovym víku tý hadice.
- Matusak
- Kontaktovat uživatele:
teda zle som napisal, ked som siel z kopca, mal som zaradenu trojku a ked som stlacil spojku tak otacky klesli az to zdechlo...
tebe to robilo aj na rovinke trebars? lebo mne len ked idem dole z kopca...
zajtra idem do servisu bo nvm ci mi prdli silentbloky motora alebo ramien, lebo ked pustim plyn tak mi hodi s autom..
tebe to robilo aj na rovinke trebars? lebo mne len ked idem dole z kopca...
zajtra idem do servisu bo nvm ci mi prdli silentbloky motora alebo ramien, lebo ked pustim plyn tak mi hodi s autom..
jj mě to zdechlo vždycky když jsem nechal otáčky padnout do volnoběhu
- Matusak
- Kontaktovat uživatele:
skusim sa ho spytat na tu hadicu... to je taka ta co je ohnuta a ide do toho krytu ?? teda je to na tej strane od baterie ci?
Hele to už si přesně nepamatuju, když sundáš ten kryt (4 šroubky) tak se k tomu dostaneš...
- Matusak
- Kontaktovat uživatele:
znova sa sem vraciam... stale (respektive nie stale) mi to kape, ked idem z kopca tak ked vyradim rychlost, ci je to 4ka, 3ka tak mi to skape. najviac je to neprijemne ked schadzam z dialnice kde na konci je STOP-ka. ja uz viem na tom jazdit ze rychlo vyradim rychlost a rychlo zaradim nizsi stupen
hlavne sa obavam o polovicku ked soferuje moje auto. raz som s nou siel a skapalo to z kopca, nastastie to bolo v noci a nik nebol pred nami, tak som jej rychlo nastartoval nech nezpanikari (potom sa cuduje ze preco jej nechcem dat auto soferovat )
napadlo ma, nemoze to byt vzduchovym filtrom ? zeby bol moc zaneseny a pri brzdeni motorom to skape - ale to by robilo asi furt nie ? ze by to kapalo aj na rovinke alebo co....
hlavne sa obavam o polovicku ked soferuje moje auto. raz som s nou siel a skapalo to z kopca, nastastie to bolo v noci a nik nebol pred nami, tak som jej rychlo nastartoval nech nezpanikari (potom sa cuduje ze preco jej nechcem dat auto soferovat )
napadlo ma, nemoze to byt vzduchovym filtrom ? zeby bol moc zaneseny a pri brzdeni motorom to skape - ale to by robilo asi furt nie ? ze by to kapalo aj na rovinke alebo co....
mna napada len nejaka netesnost v sani a mozno zasvineny obtok skrtiacej klapky