Časování cyklovače stěračů
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
v pohode, ja to beru !!! , jen sem myslel tu praci, ze je docela draha, jeste ze mam znamyho elektrikareHans píše: Vždyť jsem ti to už objednal!!! To budu za vola, tak teda dík.
btw: kolik stalo to rele?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No sem zvedav, ted sem chvili jezdil ve sluzebni fabce a protoze prselo, dost jsem to otestoval. Jeste mi v aute chybi tempomat a bude to komplet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jó, tak o tom už taky uvažuju. Jezdím tejdně přes 1000 km a někdy mi už tvrdne noha na pedálu. Jěště ty sedačky z Astry a potom ještě .......... To si člověk navymejšlí. V pondělí nebo v úterý jdu do autorizáku a zjistím jak to vypadá s tou tvojí objednávkou. Případně se to pokusím popohnat a ještě sehnat to relé i pro tebe. Jináč hezký výlet do hor. Já jezdím po horách pořád, takže mě to tak nebere. Nicméně Ústí se mi nelíbí, takže chápu tvoji radost. Hele maj se kámo.
oukej, cislo uz ti posilam pres SZ, nemusi kazdej vedet, ze mam 602...Hans píše:Tak je to konečně hotový!!!
Miloši, to relé 383,- Kč a Ten poťák 345,- Kč za čtrnáct dní jedu přes Ústí tak se na to připrav. Hlavně mi pošli na tebe číslo.
Tak uz mam taky pripraveny cyklovac, jen to nekde v teple garazi namontovat
A uz budu jen cekat az bude poradne prset, no poradne, spis jen tak po kapkach, abych zkusil vsechny polohy
A uz budu jen cekat az bude poradne prset, no poradne, spis jen tak po kapkach, abych zkusil vsechny polohy
Jo, mam, treba na dnesek mam polohu ZA STOLEM a uz to delam od 7 a jeste hodinuRadmont píše:dufam, ze tam mas aspon 365 poloh. na kazdy den jednu
Pane kolego, tak u nas v UL nikdo neni schopny to namontovat.
Takze pokud nekdo mate zajem o cyklovac original do nexie, tak je k mani, vcetnbe faktury
Takze pokud nekdo mate zajem o cyklovac original do nexie, tak je k mani, vcetnbe faktury
-
- Kontaktovat uživatele: