Zdravím všechny nubiráky.
Mám více problemu tak to jen zhrnu.Nezasuva se mi antena,ale něco vní lupká.
dalši problem je s budíkem od teploty sem tam mě ručička skoči a až na iplne dno
horkosti ale auto nevře.někdy se okamžitě vrátí na původni hodnotu sama a někdy stači jen zastavit.a ještě jeden problem blinkri mě jdou taky jen jak se jim chce.a když nejdou tak v nich lupká.a během par minut zas normálně běži.
Zatím Děkuju za rady
prosím o rady odborníku
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
- Kontaktovat uživatele:
prosím o rady odborníku
Daewoo Nubira,1.6 16V Sedan,98 dovoz Italie, puvodní majitel byl dobytek docela odraná,ale aj tak krasná
- Reklama
Re: prosím o rady odborníku
Tohle vypadá na blbej kontakt nebo blbou kostru, někde pod palubovkou je kostřící bod tak rozebrat očistit a složit z5 možná by to Palikx věděl popaměti kde to přesně je, mě se asi 2x stalo, že normálně jedu mám 1/4 nádrže a z ničeho nic ručička se vydala až do plna příjemný pohled po chvíli zas spadla zpátky mrcha bohužel
Zkus pod palubovkou rozepnout a zas spojit všechny ty konektory co najdeš fotka jak to tam vypadá je shodou okolností v příspěvku "nesvítí netopí"
Zkus pod palubovkou rozepnout a zas spojit všechny ty konektory co najdeš fotka jak to tam vypadá je shodou okolností v příspěvku "nesvítí netopí"
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502