kesko píše:Tak a dnes ma potešil Matizko. Mam po STK a je v pohode. Po kúpe som nechal urobiť brzdy a ramena a zostava pretesniť olejovu vaňu. Technik povedal že brzdy sú super
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi dorazila zásielka motor. oleja ,origoš GM,len o málo vyššiu cenu,ako je ten Lidlacky,necelých 24 hodín potom,ako som ho objednal,jedná sa o plnesyntetiku nemeckej výroby,teda nie kórejsky,ako som vzhľadom na cenu predpokladal
http://www.olejcentrum.sk/motorovy-olej ... -oil-5w-30
pre bratov spoza rieky Moravy som zas videl ponuku olejov GM tu
http://www.zbozi.cz/items?q=gm%20olej&o ... eb&redir=1
http://www.olejcentrum.sk/motorovy-olej ... -oil-5w-30
pre bratov spoza rieky Moravy som zas videl ponuku olejov GM tu
http://www.zbozi.cz/items?q=gm%20olej&o ... eb&redir=1
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Tak tohle nás potěšilo včera..
- Přílohy
-
- Panasonic.jpg (27.51 KiB) Zobrazeno 1786 x
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
áááááááááá Panasonika máme doma a spokojenost
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- Scorpion.11
To máte do Sparka místo zadního skla či předního:?:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mňa potešil mailík od Kinatsa,že si kúpil presne takého istého Astrilda,ako mám ja,na ďalšom Daewoo zraze budú tam ople tvoriť asi menšinu,ak príde ešte aj Milosh
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
....................alvin píše:mňa potešil mailík od Kinatsa,že si kúpil presne takého istého Astrilda,ako mám ja,na ďalšom Daewoo zraze budú tam ople tvoriť asi menšinu,ak príde ešte aj Milosh
Tak at' Vám všem ... klucííí , dlouho slouží alespon' jako ty předešlé vozítka ...
to by bylo malé.. akorát se vešla dozadu na sedadla
Scorpion.11 píše:To máte do Sparka místo zadního skla či předního:?:
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
a ze vraj nerastu, teda vlastne ze vraj je ich malo a nedostat (pneumatiky)
takze dnes ma potesilo to ze:
1. prisli novucicke gumy goodyear ultragrip 7+ 185/65R14 made in germany len rok na nich neviem najst (59eur za kus). Tu v lokalnom pneuservise sa daju zohnat za 65eur. Trosku som sice pozeral co za balony to su s plochou sirokou tak 150mm, kdeze 185 ale hlavne ze su. Moje zimaky by mozno este tuto zimu vydrzali ale aspon sa nebudem smykat do dvora. Snad.
2. na vrakovisku som bol zhanat na pokusy nasavanie do vetrania a popritom som tam zbadal uz nezohnatelnu RJ LPG aj s ovladanim lovato loveco a v lepsom stave nez mam ja takze uz som jej vlastnikom.
3. zmena sadzby (D3 na D2) a vymena elektromeru trva dnes na slovensku aj menej nez 20 hodin od podania ziadosti doma z kresla za PC , az som nechcel verit, myslel som ze predsa len prisli tie gumy a on to bol elektromonter.
4. a zohnal som cidlo klepania (delphi) na nubiru za 22eur aj s postovnym z CR, este mi ho teda musi ppl dorucit ale odoslate uz bolo. S popradcanmi z autokomplexu som sa nejako nevedel dopracovat k druhej objednavke (prvu spravili expresne a super, len ju aj posta rovnako expresne "stratila", a k druhej sme sa uz nejako nedopracovali) a tak som nasiel v cechach toto cidlo este lacnejsie a hlavne dostupne.
takze popritom je mi uplne ukradnute ze dnes prsi cely den a ze som aj na vrakovisku zmokol. Navyse na veceru bude pecena hus s loksami z grobu .
takze dnes ma potesilo to ze:
1. prisli novucicke gumy goodyear ultragrip 7+ 185/65R14 made in germany len rok na nich neviem najst (59eur za kus). Tu v lokalnom pneuservise sa daju zohnat za 65eur. Trosku som sice pozeral co za balony to su s plochou sirokou tak 150mm, kdeze 185 ale hlavne ze su. Moje zimaky by mozno este tuto zimu vydrzali ale aspon sa nebudem smykat do dvora. Snad.
2. na vrakovisku som bol zhanat na pokusy nasavanie do vetrania a popritom som tam zbadal uz nezohnatelnu RJ LPG aj s ovladanim lovato loveco a v lepsom stave nez mam ja takze uz som jej vlastnikom.
3. zmena sadzby (D3 na D2) a vymena elektromeru trva dnes na slovensku aj menej nez 20 hodin od podania ziadosti doma z kresla za PC , az som nechcel verit, myslel som ze predsa len prisli tie gumy a on to bol elektromonter.
4. a zohnal som cidlo klepania (delphi) na nubiru za 22eur aj s postovnym z CR, este mi ho teda musi ppl dorucit ale odoslate uz bolo. S popradcanmi z autokomplexu som sa nejako nevedel dopracovat k druhej objednavke (prvu spravili expresne a super, len ju aj posta rovnako expresne "stratila", a k druhej sme sa uz nejako nedopracovali) a tak som nasiel v cechach toto cidlo este lacnejsie a hlavne dostupne.
takze popritom je mi uplne ukradnute ze dnes prsi cely den a ze som aj na vrakovisku zmokol. Navyse na veceru bude pecena hus s loksami z grobu .
-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, podle fotky nevypadá jako přenosná . BTW když jsem vezl v březnu 1990 TV z Německa, tak jsem musel u stovky vyndat přední sedadlo .Jajuska95 píše: akorát se vešla dozadu na sedadla
.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Hanzy
Pekna Verka
Kdo to zaplatil solarni elektrarny?
Kdo to zaplatil solarni elektrarny?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
....to ppp hledej DOT například: 3410 první dvojice 34 týden druhá rok 20 10....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Tak ma ptesil konecne novy mobil o akom som snival uz velmi davno
Dockal som sa ale na ovela lepsie kedze technologia odvtedy napredovala:D
Takze teraz mi robi radost: HTC Desire HD
Dockal som sa ale na ovela lepsie kedze technologia odvtedy napredovala:D
Takze teraz mi robi radost: HTC Desire HD
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Hej FoXo - dobrí kámoši, co?
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------