Aký motor na AVEU

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
jamal89

Re: Aký motor na AVEU

Příspěvek od jamal89 »

a motorizacia je 1,6
Přílohy
2.jpg
2.jpg (74.36 KiB) Zobrazeno 2168 x
1.jpg
1.jpg (76.66 KiB) Zobrazeno 2168 x
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Reklama

KakosWRC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KakosWRC »

jamal89 píše:ved aj vo VB v anglicku sa seriovo predavaju sportove sedany ako aveo SS akurat na slovensku nieje nist dostupne
...slovensko je diera sveta..=D...staci si mrknut film eurotrip a tam nas to presne vystihuje alebo staci prejst hranicu za blavu smer vieden alebo naopak a pocitime rozdiel ako a kde zijeme... :lol: :lol: :lol:
DAEWOO KALOS 1.2 8V..5dr-80PS -195/50 R15 BF Goodrich, podvozok Weitec -35mm, priame sanie v hmlovke, hole zvody od katalizatora, koncovy tlmic ULter Sport, 2x cipnuty + vymena riad.jednotky
CHEVROLET KALOS 1.4 16V..3dr-95PS - to iste okrem cipu
CHEVROLET KALOS 1.2 8V..3dr-72PS - na rodine ucely
jamal89

Příspěvek od jamal89 »

to je pravda dokonca aj do madarska ked idete z ba tak to je ako druhy svet cisto je tam pekne cesty paradicka
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
xwing

Příspěvek od xwing »

jamal89 píše:neviem ako je to mozne ale ja mam spotrebu do 6l
Pretoze Ty mas 1,2 (aspon podla toho co mas v popise)
Ja mam 1,4 :lol:
A papiere hovoria ze 1,4 16V 100 koni
Mesto 7,9l (to by este sedelo)
Mimo mesta 4,7l :lol: :lol: :lol:
Kombinovana 5,9l :lol: :lol: :lol:

jaaaj, ale ako vtip dobreee
:PP:
Naposledy upravil(a) xwing dne čtv lis 18, 2010 21:04, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
lomngi

Příspěvek od lomngi »

KakosWRC píše:
lomngi píše:Ja osobne si myslím že aveoje obyčajné auto za tie peniaze čo za to pýtaju.je to určené na pohodovú jazdu a nie na preteky. Ked niekto chce auto srýchlením z 0na 100/kmza3sek nec si kúpi porche ked na to má. ale všetko je len sila zvyku
....lomngi preteky niesu len silne auta....poopravim ta ze ak sledujes avea aj v inych kutoch sveta treba si mrknut holandanov maju tam aveo GT cup...ako je unas fabia cup resp bol a tak...su to seriove 3dvr avea predtym kalosi s 1,4 16V motormi s lahkimi upravami ako plynove tmlmice odlhacney zotrvak a podobne srandy a jadzia natom cely serial pretekov rally aj do vrchu maju aj vlastnu webovu stranku... najdem a hodim sem..a je to vsetko robene original spolocnostou chevrolet ziaden garazovy tuning na kolene
Jasné že o tom viem.. a fandim im a sledujem to tak isto aj venezuela má niečo také. len že mi sa musíme zmieriť tým čo doma máme. a preto každý nech si kúpi také auto aké chce a na čo má.. ja osobne s mojím čo má 1,2som spokojný. za tie peniaze predsa nemožeme želať viac. kvalita verzus cena je na jednej úrovni. skus kupiť napr tháliu to je tá istá kategoria. ked tam chceš mať túistú vybavu ako v aveu tak ta to víde drahšie a kvalitovo na tej urovni.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

Jarik píše:
jari píše:Je to v uvozovkach korejsej rozvrzanej šmejd, který má jen papírový hodnoty. :lol:
Niečo na tom bude :PP: . Povedzme si to na rovinu, že to nieje to čím nás ohurovali predajcovia. Ja mu tiež naložím a to dost často až po obmedzovač, no akoby sa mu stále nechcelo íst do otáčok. Niekedy mám pocit, akoby viac potiahol v nižších toáčkach ako nad 4tis., tam už ide akoby len zotrvačnostou.
Tak to máme podobné pocity.
Jde motor krásně od spoda, ale do vyššíchotáček to jde pomalu, a do kopce rychle uvadá.
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

xwing píše:
lomngi píše:Ja osobne si myslím že aveoje obyčajné auto za tie peniaze čo za to pýtaju.je to určené na pohodovú jazdu a nie na preteky. Ked niekto chce auto srýchlením z 0na 100/kmza3sek nec si kúpi porche ked na to má. ale všetko je len sila zvyku
Prepac, ale tak mi vysvetli, preco moja firemna fabia ma na pocit lepsi vykon a nizsiu spotrebu ?
Ved AVEO a FABIA su kategoricky rovnake auta.
AVEO som zvolil samozrejme kvoli cene, ale tak nech potom vyrobca a nasledne predajca nehadzu vykon a spotrebu od brucha, ked realita je mile vzdialena od papierovych hodnot :evil: -P
Výkon má fabia super, ale s tou spotřebou bych to tak růžově neviděl.
Kategoricky stejné nejsou, kubaturou ano, fabia má o jeden hrnek méně, takže další ostuda pro aveo.
Jinak aveo je disainově nádherný, ale nepraktický.
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

lomngi píše:
KakosWRC píše:
....lomngi preteky niesu len silne auta....poopravim ta ze ak sledujes avea aj v inych kutoch sveta treba si mrknut holandanov maju tam aveo GT cup...ako je unas fabia cup resp bol a tak...su to seriove 3dvr avea predtym kalosi s 1,4 16V motormi s lahkimi upravami ako plynove tmlmice odlhacney zotrvak a podobne srandy a jadzia natom cely serial pretekov rally aj do vrchu maju aj vlastnu webovu stranku... najdem a hodim sem..a je to vsetko robene original spolocnostou chevrolet ziaden garazovy tuning na kolene
Jasné že o tom viem.. a fandim im a sledujem to tak isto aj venezuela má niečo také. len že mi sa musíme zmieriť tým čo doma máme. a preto každý nech si kúpi také auto aké chce a na čo má.. ja osobne s mojím čo má 1,2som spokojný. za tie peniaze predsa nemožeme želať viac. kvalita verzus cena je na jednej úrovni. skus kupiť napr tháliu to je tá istá kategoria. ked tam chceš mať túistú vybavu ako v aveu tak ta to víde drahšie a kvalitovo na tej urovni.
No na ty peníze už je celkem drahé, seženeš na trhu za stejnou cenu auta vybaveněší, třeba o el. ovládání a vyhřívání zrcátek, dálkový centrál, ii lepší motor.
Třeba suzuki swift, renault thalia, kia, a je jich spousty.
Cenou už aveo dávno nekonkuruje.
Ale ber to jako můj názor.
xwing

Příspěvek od xwing »

jari píše:
xwing píše:
Prepac, ale tak mi vysvetli, preco moja firemna fabia ma na pocit lepsi vykon a nizsiu spotrebu ?
Ved AVEO a FABIA su kategoricky rovnake auta.
AVEO som zvolil samozrejme kvoli cene, ale tak nech potom vyrobca a nasledne predajca nehadzu vykon a spotrebu od brucha, ked realita je mile vzdialena od papierovych hodnot :evil: -P
Výkon má fabia super, ale s tou spotřebou bych to tak růžově neviděl.
Kategoricky stejné nejsou, kubaturou ano, fabia má o jeden hrnek méně, takže další ostuda pro aveo.
Jinak aveo je disainově nádherný, ale nepraktický.
Prepac mi ze neovladam automobilovy slang, ale co to je ze ma fabia o jeden hrnek menej a teda dalsia ostuda pre AVEO ? :)
:PP:
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
ladinek

Příspěvek od ladinek »

fabie má jen tři válce :lol: 1,2 HTP hovno to pojede :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
saamm

Příspěvek od saamm »

jamal89 - ved aj vo VB v anglicku sa seriovo predavaju sportove sedany ako aveo SS akurat na slovensku nieje nist dostupne
Není problém si vozidlo zakoupit třeba v D, H nebo VB a dovést. EU je to přeci možné. Ale jen ta cena, trocha starostí a naše vrozená pohodlnost. Tak jak u nás tak i u vás problém se servisem – nemají zkušenosti s tímto tipem vozů.

Jari - No na ty peníze už je celkem drahé, seženeš na trhu za stejnou cenu auta vybaveněší, třeba o el. ovládání a vyhřívání zrcátek, dálkový centrál, ii lepší motor. Třeba suzuki swift, renault thalia, kia, a je jich spousty. Cenou už aveo dávno nekonkuruje. Ale ber to jako můj názor.
To je srovnání ceny dnes ale jaké ceny byly když jsi auto kupoval?

Můj názor a vlastní zkušenost. Komu vozidlo netáhne nebo se zdá že má slabý výkon má dosti vysokou spotřebu – ať si provede výměnu svíček. Dva roky je dost dlouhá doba na životnost svíčky, není to zas tak drahá záležitost . Taky jsem se nedostal pod 7,5 l/100 po výměně jsem na nějakých 6,3 na couračkách a 5,7 na trase přes 100 km. Benzin 95 AGIP, SHELL nebo Benzina.

člen AVEO Fanclubu č.4

Od 27.5. 2014 již jenom člen.
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

saamm píše:jamal89 - ved aj vo VB v anglicku sa seriovo predavaju sportove sedany ako aveo SS akurat na slovensku nieje nist dostupne
Není problém si vozidlo zakoupit třeba v D, H nebo VB a dovést. EU je to přeci možné. Ale jen ta cena, trocha starostí a naše vrozená pohodlnost. Tak jak u nás tak i u vás problém se servisem – nemají zkušenosti s tímto tipem vozů.

Jari - No na ty peníze už je celkem drahé, seženeš na trhu za stejnou cenu auta vybaveněší, třeba o el. ovládání a vyhřívání zrcátek, dálkový centrál, ii lepší motor. Třeba suzuki swift, renault thalia, kia, a je jich spousty. Cenou už aveo dávno nekonkuruje. Ale ber to jako můj názor.
To je srovnání ceny dnes ale jaké ceny byly když jsi auto kupoval?

Můj názor a vlastní zkušenost. Komu vozidlo netáhne nebo se zdá že má slabý výkon má dosti vysokou spotřebu – ať si provede výměnu svíček. Dva roky je dost dlouhá doba na životnost svíčky, není to zas tak drahá záležitost . Taky jsem se nedostal pod 7,5 l/100 po výměně jsem na nějakých 6,3 na couračkách a 5,7 na trase přes 100 km. Benzin 95 AGIP, SHELL nebo Benzina.
nebudu měnit svíčky po 7500 km...to bych byl blázen :lol:
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Komu sa nepáči aveo a není spokojný kľudne ho môže predať. Ja som spokojný. A dúfam aj budem ešte pár rokov
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
mino

Příspěvek od mino »

S tým predajom to teraz nieje také ružové. Iba ak by si predal pod cenu. Škoda je ludom zažraná do mozgov tak kupuju to. -P
Škoda Roomster TSI
saamm

Příspěvek od saamm »

jari - nebudu měnit svíčky po 7500 km...to bych byl blázen ==== Promiň neber to osobně ===
I nová může být zmetek. Nikdo ti nevnucuje abys měnil svíčky. Já jsem napsal to co jsem udělal. Dnes už vím že je budu měnit max. co 12 měsíců. 4x100 = 400,- to je investice do svíček. 400:30 kč/l = 13.3 l benzinu to je cca.200 km OPRAVDU DOMÁCNOST RUJNUJÍCÍ INVESTICE. Jdou použít i dražší nebo laciní svíčky. Atd. Benzin je zaokrouhlen. Jen jsem použil kupecké počty.
Dále. Budeme tu nadávat že AVEO s maximální spotřebou má minimální výkon a podobné řeči? Ale když tu člověk napíše co udělal a jaký to má efekt tak napíšeš že nejsi blázen abys měnil svíčky po 7500 km.
Tak máš několik dalších možností. Otravovat servis že máš vysokou spotřebu že ti auto netáhne. Udělají diagnostiku a pošlou tě …….a zaplatíš.
Co tu píší i jiní k tomuto problému Co udělaly aby se jim snížila spotřeba a zvýšil výkon? Jen řeči jak to nejde.
Benzin s vyšším oktanovým číslem není řešení. Cca. 10000 km jsem tankoval 98 nebo 100 a spotřeba se nijak rapidně nepohla dolů.

člen AVEO Fanclubu č.4

Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Motory“