Minizraz Opelclubu.sk,Trnava 6.11.2010

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
alvin
Kontaktovat uživatele:

Minizraz Opelclubu.sk,Trnava 6.11.2010

Příspěvek od alvin »

Práve som sa vrátil z môjho prvého zrazu Oplákov. zišlo sa nás tam pomaly toľko ako v Maníne,dominovali tam mladšie ročníky majiteľov,štyridsiatnik som tam bol jediný ja,ale nálada a atmosféra super,akurát iné časy konania,ako sme zvyklí tu v našom klube,začiatok od 19.00 a trval do cca 23.00,spanilá jazda Trnavou aj posedenie u MC Donalda boli súčasť akcie.Keďže v oboch kluboch sú šikovní,nadšení a hodnotní ľudia,navyše sa jedná o bratské značky príbuznych vozov,stále ma neopušťa myšlienka na spoločný zraz GM ,či už samostatná akcia,inak Manín ako miesto stretnutia bolo dnes v debate odobrené,takže ja by som osobne bol za aby bol budúcoročný Manín stretkom oboch značiek,prinieslo by to oživenie,nové kontaky,ale pravda nemôžem rozhodnúť za organizátorov.
Fotky z dnešného minizrazu sú tu
http://alvin630.rajce.idnes.cz/Zraz_OPEL,TT-6.11.10/
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Reklama

FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: Minizraz Opelclubu.sk,Trnava 6.11.2010

Příspěvek od FoXo »

Ja som sa nedavno dakedy v lete alebo pred letom tiez zucastnil mensieho zrazu Opla v BB :)
Kolega ma Tigru a dalsi kamarat take ako ty len 1.8 a strasne to auto nenavidi :D

Prislo ich tam asi cca 14 aut. Stretli sme sa v Europe kde sme si navzajom drzali fleky a boli pekne zaparkovany no a potom sme sli do koliby smerom na donovaly ked sa ide.

Spomenut tam ze Daewoo ma daco spolocne s Oplom bolo ako povedat ze cigan je ako biely :lol:
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

môj brat je zarytý oplák,teraz má už svoj tretí čo vlastni a používa štvrtý,ten otcov niekdajší,Astru F 4.dver. z r.2001 sme používali všetci traja,síce uznáva,že má,ale že je to jen vzdialený,chudobnejší príbuzny Opla,no oni sú poniektorí hrdí,žiaľ ale viem,že ani VW sp SEATmi sa nejako nebratajú,mal som kedysi SEAT,ale všetko je o ľuďoch ako v našom,tak aj v ich tábore by sa našli ľudia čo by o spoločnom stretku nechceli ani počuť a naopak takí čo by to privítali. A ja som dnes narazil na tú drúhú odnož,ale to by zas Peha nemal radosť,lebo u nich je skôr v kurze značka Chevrolet,ale povedz oplákovi,že by si si kúpil nového Šunkovca radšej ako novú Corsu,tak si bude klopať na čelo,rovnako ako ja,kto by povedal,že si kúpi radšej Fuckbiu,ako Daewrolet či OPEL. a čo sa týka toho,že ten Tvoj známy nennávidí Astrilda,holt to stači,že kúpil nejaký nepodarený,či zrasovaný,tak ako ja nenávidím škodovky,a niekto na ne nedá dopustiť,a vystriedal ich oveľa viac ako ja,ako napr. otcov brat,ktorý má teraz momentálne meďáka,ale auto od tejto značky, t.j s pohonom predných kolies,myslím,že B-čkovy,ale nebudem kecať a predtým mal VW,ale na škodovky nedá dopustiť.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

No nadava lebo sa im nechce investovat do stareho aita treba tam daco povymienat a hlavne im to zere vela oleju :)
Inak je to auto vo velmi dobrom zachovalom stave on sa o neho stara len ho nema rad :D

Momentalne sa ho chcu zbavit. Oblubenejsia je fobia ta sa ma ako vo vaticke a teraz kupili Prasata 4x4 TDI :)
Keby ten opel nezral tolko oleja nechcel za neho vela a bolo to ovela skor tak by som hadam aj rozmyslal nad nim :D
Ale je tam teraz daka investicia co sa tyka ako ramena, tcky stab atd
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

P.S.
Ja som bol kedysi zaprisahaný skalný aut s Eisenachu,teda wartburgov,keď niekto onich vravel s dešpektom,bral som to pomaly,ako osobnú invektívu. Teraz síce jazdím na aute z Eisenachu,a povedzme tá astra na dnnešnú dobu je to,čo bol wartburg v 70.rokoch,ale skôr sa ma dotkne nejaká nárážka na šunkovca,hoci ten nemá rozmerovo,ani krajinov pôvodu nič spoločné s varťasom,leda to,že pochádza tiež z politicky rozdelenej krajiny,a kto jazdil s oboma tak vie,koľko podobných vlastností má,ako trojvalcový motor,aj ten bručavý zvuk pri rozjazde,ale ja to nakláňanie,či "dvihanie nôh" pri ostrejšom prejazde zákrut,či to umenie včas radiť,aby si udržal dych do kopca.ja na nenedám dopustiť,a ani na žiaden Daewrolet,a Opel považujem za dobré auto,dobrý pomer ceny a kvality,ale mať na nové,uprednostním Daewrolet,oplákom som sa stal na základe zhody priaznivych okolnosti,že to predával vlastný brat,keby to bol,dajme tomu FORD či SEAT,za týchto istých podmienok,teda stav a cena,tak to beriem,ale o to z ľahším srdcom,necítiac sa ako odrodilec som presedlával,lebo sa jednalo o bratskú značku GM s mnoho zhodnými komponentami
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ale po dnešku viem čo je 1.4 16V motor so 66kw,hlavne po presedlaní so šunkovca,že už bez mindrákov predbieham na diaľnici X5-ky a podobné vozy.Presne,čo je majster na dielni. Šarža medzi nulami (slušne povedané) a nula medzi šaržami,prídeš Astrou na zraz a už počujes "a ty máš LEEEEEEEEEEEN 1,4-ku :P :P :P :P :P :P :P " ja som spokojný, s tým,čo mám,ale zas na druhej strane nikto nad nami neohrnuje nos a na na OPEL zrazoch,som pochopil,že pri odchode,na spanilku sa nosí odjazd čo s naväčsím rámusom,teda,vytočiť to čo najviac do otáčok,tak som nepokazil zábavu,hoci pri našich zrazoch sme boli zas naučení na niečo iné :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) alvin dne ned lis 07, 2010 23:39, celkem upraveno 1 x.
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Nase zrazy su oproti inym velmi odlysne :)
A je to hlavne vekovou odlysnostou.
Daewoo a Chevy co chodime na zrazy tak spocitaj kolko pride mladych tvari napriklad ako ja :lol:
A tu je rozdiel ze ine znacky preferuje vela mladych a ti maju na zraz inu predstavu ako starsi ludia teda odomna :)
Mne to samozrejma vyhovuje tu :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
kesko

Příspěvek od kesko »

Hééééj Foxo, čo myslíš tým STARŠÍCH ??? :((
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Ja som nepovedal starych :)
Ale starsi cize starsi odomna, kde ja patrim do tej kategorie kedy sa este blaznime predvadzame atd.
A takto to v inych kluboch byva sem tam su vynimky.

Keby som to mal provnat s inym klubom tak sa velmi lisime :)
Ale ako som povedal mne to vyhovuje aspon nemam konkurenciu :lol:
Seat Altea XL 1,6 TDI
Stanley

Příspěvek od Stanley »

:cry: Sorry Alvin,ale myslím,že to jsou stránky Daewoo-Chevrolet a ne Opel.Můj názor je,že se jedná o jiné auto než sem patří.Tím ale nechci shazovat tvé příspěvky.
Odpovědět

Zpět na „Srazy“