Vojto, aby jsi špatně nedopadlVojta píše:A víno (i slivovici) tady mají fakt MŇAM.
http://www.youtube.com/watch?v=03OPcn80Uzs
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Vojto, aby jsi špatně nedopadlVojta píše:A víno (i slivovici) tady mají fakt MŇAM.
Nevidím důvod proč je tu takový rozruch kvůli jedné reklamě!Osobně reklamy jsou a budou a nikomu žádnou nezávidím Tady tyto tři reklamy jsou placené pro forum či lidi a kdo je kdy použil a nebo měl z nich nějaký užitek?(krom zaplacení nákladu na web...)Tato tak zvaná reklama od p.Horečky, která tu byla zadarmo pro lidi tak ji aspoń někdo využil Neznamená přece, že z každé reklamy musím mít jen zisk , ale i jméno fora a spokojenost lidí by měl být zájem i když ji též všichni nevyužijíVojta píše:Teď se to tady zbytečně dohaduje kvůli nějaké reklamě..... Jak už jsem psal - naprosto souhlasím s Miloshovým postupem. Pokud někdo má o slevy eminentní zájem, ať si založí své fórum, stará se o ně, financuje je a pak může poskytovat reklamy za slevu....
Jenže já už to mam po 3!-peha- píše:Jo aj mne to robilo,písal som aj Mildovi lebo asi pred mesiacom som sa nevedel prihlásiť lebo to stále písalo že bol prekročený limit prihlásenia Teraz musím zaklopať sa to ustálilo a zasa ma prihlasuje ako to bolo pred tým tedy automaticky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |