Nemáš zač,ty kluku jeden šikovnej. Však pro mě největší radost byla vidět tvůj usměv,když se to rozsvítilo a ještě když jsem ti podal světlo pod auto bez prodlužováku. Jo a já děkuju za snad už poslední problém na Leganze,spojkovej váleček. Čéče,zdá se mi,že to líp brzdí.palikx píše:kluci diky vsem co pomohli skutkem ci financemi.
minuly tyden mi pomahal Serpico se strechou a
vcera mi petr soukup prijel zapojit elektriku takze jsem vecer uz dokonce videl co delam.
a co bylo hodne prijemny od obeda prselo a my jsme byli porad v suchu.
Milane a Peto dekuju
Jirko jasne jeste boky a vrata a je hotovo jen nejak nevim z ceho to udelat.
Příspěvek na garáž pro palikxe
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Příspěvek na garáž pro palikxe
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- Reklama
- Hanzy
Mno vida chlapci jak vam to najednou jde budu se muset nekdy stavit a zrevidovat to hlavne toho prazskeho dratenika at to Pavla nezabije to jeho dilo
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
...nemáš zač Pavle, udělal jsi a děláš pro nás všechny tady mnohem víc, apropo neměl by nikdo mixe za rozumnou cenu na podlahu?, ...no aspoň by to drželo ( jekly zalitý v betonu podlahy ) měl jsem docela strach minulý týden při tom větru...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Konečně se píše o konkrétních věcech a ne o osočování Palikxe.A řešení takových věcí,typu ty jsi nebyl na srazu tak drž h.... a pod sen nepatří.Nezáleží na tom kdo kde byl ale co dělá.Jsme tu snad jedna parta a ta by si měla pomáhat radou či skutkem. Nějaké urážení a nebo osočování tady nemá místo.Vážím si všech lidí co poznám tady na foru,ale na některé mám již jiný názor.Nejsme tady nějací politici, aby jsme házeli na druhé nějakou špínu,ale parta lidí kteří si navzájem pomohou.Pár lidí znám osobně,jiné z fora,ale to neznamená,když jsem nebyl na srazu tak nemám právo mluvit a nebo sem psát. Stanley
Pavle , mohu sehnat - půjčit skoro cokoliv z ručního a hutnícího nářadí.. vibrační pěch - vibrační desku - míchačku... skoro cokoliv..
kdyby se ti něco hodilo dej vědět... na weekend je to za hubičku /pro tebe zadara.../
kdyby se ti něco hodilo dej vědět... na weekend je to za hubičku /pro tebe zadara.../
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Na brigádu přijedu,jen dej vědět malinko předem.Dělám na směny,ale není problém si přizpůsobit směny.Zdravím Bada.V Únoru znova na drsným severu.
Stanley píše:Na brigádu přijedu,jen dej vědět malinko předem.Dělám na směny,ale není problém si přizpůsobit směny.Zdravím Bada.V Únoru znova na drsným severu.
Zatím podle počasí to vypadá na pohodový sever.. už by to mělo nějak začít ten mráz a vše okolo.. jinak sever bude sluníčkovatej....
Počítej se náma!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Letos byl super.Závěje sněhu a docela to i klouzalo.Super lidi a těším se i na další ročník.Doufám ,že přijede i Vazoun,letos mu marodila manželka a le i tak se přijel na skok podívat.Užili jsme si to a hurá na 3.ročník.
- Hanzy
Napsal si to hezky zalezi kdo co dela a timhle co se tu udalo se stalo to ze se hnuly ledy a zacalo se po roce neco ditStanley píše:Konečně se píše o konkrétních věcech a ne o osočování Palikxe.A řešení takových věcí,typu ty jsi nebyl na srazu tak drž h.... a pod sen nepatří.Nezáleží na tom kdo kde byl ale co dělá.Jsme tu snad jedna parta a ta by si měla pomáhat radou či skutkem. Nějaké urážení a nebo osočování tady nemá místo.Vážím si všech lidí co poznám tady na foru,ale na některé mám již jiný názor.Nejsme tady nějací politici, aby jsme házeli na druhé nějakou špínu,ale parta lidí kteří si navzájem pomohou.Pár lidí znám osobně,jiné z fora,ale to neznamená,když jsem nebyl na srazu tak nemám právo mluvit a nebo sem psát. Stanley
Takze dojet na sraz a pokecame v realu neb sci-fi virtual je jen pro herce
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ty aby jsi nemel proslov,vid? A co takhle natankovat plnou plynu a dojet nám pomoct? To ne vid? No narozdíl od tebe,já zesilovač jistím u baterky.Hanzy píše:Mno vida chlapci jak vam to najednou jde budu se muset nekdy stavit a zrevidovat to hlavne toho prazskeho dratenika at to Pavla nezabije to jeho dilo
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
...a svítí Petr u Pavla - palikxe, foceno mobilem a za tmy...
...ještě je tu prosba je třeba MIX beton na podlahu za dobrou cenu, Petr předběžně příslibil ale nikdo neví, sám prostě nejezdí s MIXem...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Pěkný den
Jako nevypadá to nejhůř na stavbu jak jsme říkali v akci "Z". Jakorát tam nevidím spojovací vazníky !!! Střecha je vlastně tady v tomto případě hodně "tupý" trojúhelník,kterýmu chybí základna !!! Jestliže napadne jen pár cm sněhu tak se propadne !!! Stačí v tomto případě aspoň drát nebo lanko aspoň 6-8 mm ale musí být v tahu a ne volný !!!.Jinak opravdu se střecha propadne !!! A ta základna pochopitelně u každé krokve !!!
Tak ať jinak slouží a třeba někdy z jara když to půjde tak bych se zastavil.
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
Jako nevypadá to nejhůř na stavbu jak jsme říkali v akci "Z". Jakorát tam nevidím spojovací vazníky !!! Střecha je vlastně tady v tomto případě hodně "tupý" trojúhelník,kterýmu chybí základna !!! Jestliže napadne jen pár cm sněhu tak se propadne !!! Stačí v tomto případě aspoň drát nebo lanko aspoň 6-8 mm ale musí být v tahu a ne volný !!!.Jinak opravdu se střecha propadne !!! A ta základna pochopitelně u každé krokve !!!
Vláďo - tohle je v Praze -- tady sníh nepadá... takže nehrozí žádný propad.Určitě si Pavel najmul architekta.. /byl tu jeden Jan Kaplický/ a ten mu určitě na ten blob vypracoval projekt...Topol píše:Pěkný den
Ale stavba vypadá opravdu dobře...
Ještě vymyslet topení... co takhle kamna na vyjetý olej??Je to boom -- prodáváme toho mraky a v autoservisech vcelku spokojenost...
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele klucí My už taky robíme tedy pokud nemáme motovanie a opravy takže stena hotová ješte svetla na nu ale to hlavné je KÚRENIE a tak po 6 rokoch v mrazoch zajtra montujeme v teple Už ho máme týžden a je to bomba montujem a opravujem v tryčku Takže Pražáci šup do toho ale aj tak sme na tom asi rovnako lebo podlahy a sociálky a ponky a zdvihák no lenže .....................ono to raz bude
- Přílohy
-
- Kúreníčko (6).jpg (70.8 KiB) Zobrazeno 2036 x
vlado nasadil jsi mi brouka do hlavy a dnes jsem tam varil roxory(nebo jak se to jmenuje)ale jen par jelikoz je nemam.na nektere casti jsem dal prkna.
ty volne plochy jsou metr ctverecni a vetsinu jsem jich zmensil na polovinu tak uvidime dnes jak to dopadne jelikoz snezi.
no kamna mam zatim na drevo ale nema smysl je tam davat
co stoji kamna na vyjetej olej jirko?
ty volne plochy jsou metr ctverecni a vetsinu jsem jich zmensil na polovinu tak uvidime dnes jak to dopadne jelikoz snezi.
no kamna mam zatim na drevo ale nema smysl je tam davat
co stoji kamna na vyjetej olej jirko?
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil