sevaste, lega ma zase hneva na LPG ide uplne bez problemou. ale na benzine hapruje ked tuknem nohou po pedali plynu klesnu trocha otacky ako keby ho podusilo trosku a potom stupnu, pri rozbehu ide nejak trhano ako traktor ale pri vissich otackach je to lepsie.
A ESTE JEDEN POZNATOK
Pokial drzim plyn (nie za jazdy, auto stoji) do 2000 ot je to ok ale pokial chcem drzat nad 2000 same klesnu asi o cca 500 nadol a potom spat na 2500 a toto stale dookola.
TOTO VSETKO IBA NA BENZINE, NA LPG JE VSETKO O.K.
Poradte mi prosim
na LPG super, na BENZIN hapruje
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: na LPG super, na BENZIN hapruje
No to je problém dlhšieho hladania ale asi tak to -filter palivový,čerpadlo a lebo zanesené vstreky to by som riešil najskôr čiže vymeniť benzinový filter,dať si vyčistiť vstreky a premerať tlak na čerpadle to sú vetšinou príčiny
- scali
- Kontaktovat uživatele:
a to kolisanie otacok ked je prepnute na benzin? do 1999 ot/min je to okay ale nad 2000 ot/min zacnu skakat otacky hore a dole, ale na LPG nie
Ten prvy prispevok vyzera do bodky ako moje trapenie, ked mi este nedoslo ze na rocny benzin auto proste nepojde tak ako na cerstvy. Takze ak je v nadrzi stary bennzin (staci par mesiacov) tak ej to jasne, ak nie tak by som si spomenul kde bolo naposledy tankovane.
- scali
- Kontaktovat uživatele:
stale mam tento problem,cerpadlo je druhe a svieti kontrolka check podla mna je problem niekde v kablovani alebo ja uz nevie auto bolo aj na pociaci podla neho problem bol v cidle klapke to sa vymenlo za nove a a tak stale vypisuje ze je na nom chyba.... ja uz proste nevem
ak by bol niekto sikovny a ochotny to spravit za nejake EURI bol by som povdacny...
ak by bol niekto sikovny a ochotny to spravit za nejake EURI bol by som povdacny...