na LPG super, na BENZIN hapruje

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
scali
Kontaktovat uživatele:

na LPG super, na BENZIN hapruje

Příspěvek od scali »

sevaste, lega ma zase hneva na LPG ide uplne bez problemou. ale na benzine hapruje ked tuknem nohou po pedali plynu klesnu trocha otacky ako keby ho podusilo trosku a potom stupnu, pri rozbehu ide nejak trhano ako traktor ale pri vissich otackach je to lepsie.

A ESTE JEDEN POZNATOK
Pokial drzim plyn (nie za jazdy, auto stoji) do 2000 ot je to ok ale pokial chcem drzat nad 2000 same klesnu asi o cca 500 nadol a potom spat na 2500 a toto stale dookola.

TOTO VSETKO IBA NA BENZINE, NA LPG JE VSETKO O.K.

Poradte mi prosim :-(
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: na LPG super, na BENZIN hapruje

Příspěvek od -peha- »

No to je problém dlhšieho hladania ale asi tak to -filter palivový,čerpadlo a lebo zanesené vstreky to by som riešil najskôr čiže vymeniť benzinový filter,dať si vyčistiť vstreky a premerať tlak na čerpadle to sú vetšinou príčiny :idea:
scali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scali »

a to kolisanie otacok ked je prepnute na benzin? do 1999 ot/min je to okay ale nad 2000 ot/min zacnu skakat otacky hore a dole, ale na LPG nie
ppp

Příspěvek od ppp »

Ten prvy prispevok vyzera do bodky ako moje trapenie, ked mi este nedoslo ze na rocny benzin auto proste nepojde tak ako na cerstvy. Takze ak je v nadrzi stary bennzin (staci par mesiacov) tak ej to jasne, ak nie tak by som si spomenul kde bolo naposledy tankovane.
scali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scali »

stale mam tento problem,cerpadlo je druhe a svieti kontrolka check podla mna je problem niekde v kablovani alebo ja uz nevie auto bolo aj na pociaci podla neho problem bol v cidle klapke to sa vymenlo za nove a a tak stale vypisuje ze je na nom chyba.... ja uz proste nevem

ak by bol niekto sikovny a ochotny to spravit za nejake EURI bol by som povdacny...
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“