Kupim zimne gumy

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
jajoconti

Kupim zimne gumy

Příspěvek od jajoconti »

Zdravym vas.Kupim zimne gumy na daewoo Espero 185/65 R14 Matador Mp56 2ks.aj pouzite.
Tel. kontakt 0905 454 962 alebo holicarj@azet.sk
Dik
Reklama

ppp

Re: Kupim zimne gumy

Příspěvek od ppp »

Neviem mne sa nezdali ako nejake velmi dobre pneu. A na aute netreba mat vsetky pneu rovnake. Sice dve mp56 mam, uz maju asi 7 rokov, za mna jazdene jednu zimu a tusim boli nove, predosly majitel ich asi dokupil k dvom uz viac jazdenym, mali este "chlpy", ale kedze nic moc, tak som ich vymenil a teraz jedna lezi neobuta v pivnici a druhu vozim ako rezervu na opieskovanom a nalakovanom disku. Velmi sa mi ich nechce zbavovat, pretoze potom by som nemal zimnu rezervu.
jajoconti

Příspěvek od jajoconti »

Ja som snimi max. spokojny.Chodim casto na Kysuce a auto ma este nenechalo vysiet v zaveji.Nechcem mat rozdielne gumi na napravach.
ppp

Příspěvek od ppp »

Ak by si mal na vymenu slusny zimak na slusnom disku da sa spravit vymena akurat puchov je trochu daleko. Alebo aspon ten slusny zimak plus cena prezutia a vyvazenia. Proste nech mam nadalej pouzitelnu rezervu. Ziaden slick na hrdzavom plechu :).
jajoconti

Příspěvek od jajoconti »

Hurá už mám auto konečne prezuté na zimných.Zohnal som tie Mp56 nové po 30e kus.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“