K čemu barevný Stejně nikdy nebudeš sledovat za jízdy co je na displey či pouštět MP4 Tady je spíš velká výhoda s propojením "Bluetooth" přes mobil a užívání jak hovorů a na MP3 stačí i černobílý display
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
presne tak ako škorpion píše. aj tak ten 1,2palc displej farebný Vám moc toho neukáže. aj ked je zastrčený u avea tak nísku.
Ale pre jamal89 je to o image... mladý chalan a pred kamošmi a kočkami treba delat machra.. Ani ja som nebol iný.
Tak že podla mna ja osobne by som bral to čo navrhuje skorpion11 , a jamal89 ked si myslí že viužije to tak nech aj s Ladínkom kúpia to prvé.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
uz ked tak som pomyslal nad 2 din radiom ale zasa kupovat lacne blbosti sa neoplati par kamosou sa popalilo na tom a na pioneera nemam tak staci mobil zatial
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Též se dívám po koncovkách, takže se zeptám má jakákoliv koncovka výfuku (je jich spousta druhů) vliv jak na spotřebu či výkon motoru a pokud ano tak jak velký
Mě by se líbilo i něco v takovém stylu výrazně vylepší vzhled Vašeho vozidla, vzhledový a zvukový efekt obdobný jako u drahých laděných sportovních výfukových soustav, materiál kvalitní Inox - nerez
Ladinku tak pak dej vědět v jaké cenové výši se pohybujou
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
jj určo,bude to vypadat suprově,tak pak dej vědět za jakou cenu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg