opat skvely den
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: opat skvely den
Na fotografii v úvode diskusie je vidno poškodenie aj ľavého blatníku, ten iba opravili? Inak cena za dvere ...fúúúú???
- Reklama
Tak som si bol auticko v servise obzriet, ale este som si ho neprevzal, lebo servis caka z poistovne na kryci list.
Ale pani, sa podrzte co sme v servise zistili.
Pred demontazou dveri vypojili bateriu kvoli bezpecnosti a po nahodeni baterie uz auto nevedeli nastartovat, tak som povedal, ze asi to blokukje alarm, ze ho idem odblokovat.
Sadnem do auta, zapnem zapalovanie a zistim, ze rucicka palivomeru je uplne padnuta dole, cize sa mohli snazit startovat, ked tam neni benzin.
Do servisu som pristavil auto v pondelok rano a viem ze tam bolo urcite aspon 10 litrov.
Mi povedzte, kde zmizlo 10 litrov benzinu, ked udajne stalo auto v servise ?
Aj mi zdvihli auto, ze aby som videl, ze nikto s palivovymi hadickami nic nerobil.
Akokeby sa to nedalo zakamuflovat.
Som netusil, ze autorizovany servis MaH ma takyto pristup k zakaznikovy, ze z neho urobia debila, ze som prisiel do servisu s prazdnou nadrzou.
Samozrejme na zaciatku pri odovzdavani auta sa ma technik na stav paliva ani nepytal, nenapadlo to ani mna, takze je to tvrdenie proti tvrdeniu.
Ako mam riesit tuto situaciu, ja viem, ze benzin som tam mal.
Takze fakt opat skvely den
Pred demontazou dveri vypojili bateriu kvoli bezpecnosti a po nahodeni baterie uz auto nevedeli nastartovat, tak som povedal, ze asi to blokukje alarm, ze ho idem odblokovat.
Sadnem do auta, zapnem zapalovanie a zistim, ze rucicka palivomeru je uplne padnuta dole, cize sa mohli snazit startovat, ked tam neni benzin.
Do servisu som pristavil auto v pondelok rano a viem ze tam bolo urcite aspon 10 litrov.
Aj mi zdvihli auto, ze aby som videl, ze nikto s palivovymi hadickami nic nerobil.
Som netusil, ze autorizovany servis MaH ma takyto pristup k zakaznikovy, ze z neho urobia debila, ze som prisiel do servisu s prazdnou nadrzou.
Samozrejme na zaciatku pri odovzdavani auta sa ma technik na stav paliva ani nepytal, nenapadlo to ani mna, takze je to tvrdenie proti tvrdeniu.
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Tak to nech rieši servis. Ty si auto pristavil pojazdom stave tak to je problém ich. Technik to mal skontrolovat a keď to neurobil tak zanedbaľ svoju pracovnú náplň a zodpovednosť nese on. A keby Ti poškodia povedzme zadné dvere ved ani to nie je zapísane že boli ok. Zodpovedaju za auto kým je v servise. Ved potom ti mohli vymeniť aj kolesa za ojazďene a potom čo?
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
toto sa stalo kamošovi ešte pred rokmi,dal si do srvisu škodvku po mnešej búračke, v nádrži bolo cca 12 l benzínu,ale opo oprave mu ju vrátili s prázdnom nádržou,vraj ten benzín sa "vyparil "
On ima na to,že to pripúťaq,ale len do čiejsi bandasky sa mohol vypariť
On ima na to,že to pripúťaq,ale len do čiejsi bandasky sa mohol vypariť
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
To je jasne, ze mi ho musia vratit v pojazdnom stave, ale nejde mi do hlavy, kde sa "vyparilo" zhruba 10L benzinu.lomngi píše:Tak to nech rieši servis. Ty si auto pristavil pojazdom stave tak to je problém ich. Technik to mal skontrolovat a keď to neurobil tak zanedbaľ svoju pracovnú náplň a zodpovednosť nese on. A keby Ti poškodia povedzme zadné dvere ved ani to nie je zapísane že boli ok. Zodpovedaju za auto kým je v servise. Ved potom ti mohli vymeniť aj kolesa za ojazďene a potom čo?
Je vobec mozne dostat benzin z nadrze bez jazdenia ?
Jarné že je to možné. Stačí odpojiť privod paliva a pustit čerpadlo. A za chvíľku je vonku. V servise to bežne robia keď niekto zle natankuje
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak to jsou pěkní zlodějí.....xwing píše:Chlapi, dnes mi volali zo servisu.
Takze cela vymena zadnych a prednych dveri ma stoji 2080,- EUR
Skoro som odpadol, esteze mam tu havarijnu pojistku, inac by som sa isiel hodit rovno do Dunaja.
Nastastie v tomto pripade je mi to jedno, pretoze moja spoluucast je 5% ale minimalne 166,- EUR (po starom 5000,-SKK)jari píše:Tak to jsou pěkní zlodějí.....xwing píše:Chlapi, dnes mi volali zo servisu.
Takze cela vymena zadnych a prednych dveri ma stoji 2080,- EUR
Skoro som odpadol, esteze mam tu havarijnu pojistku, inac by som sa isiel hodit rovno do Dunaja.
Takze ci by oprava stala 500 EUR alebo 3000 EUR, stale platim 166 EUR
Inac okrem dveri tam striekali cely lavy bok + cely zadny naraznik, takze aby som zbytocne nezavadzal
Ta fotografia v uvode je moja a nie xwingova...topvideo píše:Na fotografii v úvode diskusie je vidno poškodenie aj ľavého blatníku, ten iba opravili? Inak cena za dvere ...fúúúú???
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Tak uz mam milacika doma.
Vyzera ako by vysiel z vyrobneho pasu, ak ho nezaseriem, este urobim fotku.
Nehal som si urobit aj maly tuning ze bocne ochranne listy.
Su original Chevrolet Aveo a koho by zaujimala cena, tak aj s montazou 88 Eur
Vyzera ako by vysiel z vyrobneho pasu, ak ho nezaseriem, este urobim fotku.
Nehal som si urobit aj maly tuning ze bocne ochranne listy.
Su original Chevrolet Aveo a koho by zaujimala cena, tak aj s montazou 88 Eur
Tak mám taky první šrám....
Před garáží nám opravují chodník a vedle vjezdu složili materiál, samozřejmě paleta zasněžená a nebylo vidět, že je něco vedle palety, no a ejhle auto mě odskočilo, no a když jsem auto prohlédl zjistil jsem, že mám ohnutý práh.
No super, ku..y nechali tam bor..l.
Nechát to opravit z havarijky.
Před garáží nám opravují chodník a vedle vjezdu složili materiál, samozřejmě paleta zasněžená a nebylo vidět, že je něco vedle palety, no a ejhle auto mě odskočilo, no a když jsem auto prohlédl zjistil jsem, že mám ohnutý práh.
No super, ku..y nechali tam bor..l.
Nechát to opravit z havarijky.
- Scorpion.11
To je pech jen trošku sněhu a už není nic vidět
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Hádam by si sa mal najskor spýtat, či oprava nieje lacnejšia ako spoluúčast na havarijke. Možno by to v konečnom dosledku bolo lacnejšie dat opravit niekde u súkromníka. Po prvotnom poškodení a oprave v značkovom servise ti aj tak záruka na prehrdzavenie platit nebude a takúto "drobnost" si tam možeš aj predražit. Skús najprv zistit možnosti, teda podla mna , no je to na tebe.
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Taky jsem o tom přemýšlel....Jarik píše:Hádam by si sa mal najskor spýtat, či oprava nieje lacnejšia ako spoluúčast na havarijke. Možno by to v konečnom dosledku bolo lacnejšie dat opravit niekde u súkromníka. Po prvotnom poškodení a oprave v značkovom servise ti aj tak záruka na prehrdzavenie platit nebude a takúto "drobnost" si tam možeš aj predražit. Skús najprv zistit možnosti, teda podla mna , no je to na tebe.
- Dimco Nubira 97
A preto vždy keď auto odstavím v autoservise zapnem klúčik vytiahnem foťák a cvaknem si palubovku aby bolo zaznamené fotkou koľko km bolo najazdené a kolko paliva ukazovala ručičkaxwing píše:Tak som si bol auticko v servise obzriet, ale este som si ho neprevzal, lebo servis caka z poistovne na kryci list.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI